Παγκόσμια Ημέρα Μπισκότου: Η Βιολάντα γιορτάζει και μοιράζει μπισκοτοδώρα σε όλους!

 Παγκόσμια Ημέρα Μπισκότου: Η Βιολάντα γιορτάζει και μοιράζει μπισκοτοδώρα σε όλους!

Η ΒΙΟΛΑΝΤΑ γιορτάζει στις 4 Δεκεμβρίου, την πιο νόστιμη και γλυκιά ημέρα του χρόνου και μοιράζεται μαζί με όλο τον κόσμο αυτό που ξέρει να κάνει καλά όλα αυτά τα χρόνια… ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΒΙΟΛΑΝΤΑ!

Καινοτόμα προϊόντα, πανδαισία γεύσεων, φαντασία και πάντα άριστη ποιότητα! Σήμερα είναι η πιο γλυκιά ημέρα του χρόνου… Δαγκώστε τη με μπισκότα ΒΙΟΛΑΝΤΑ!!

Εδώ και σχεδόν μία πενταετία, έχει καθιερωθεί η Βιολάντα να γιορτάζει εμφατικά την παγκόσμια ημέρα μπισκότου (4 Δεκεμβρίου) και μοιράζει μπισκοτοδώρα σε όλους!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η Βιολάντα γιορτάζει την παγκόσμια ημέρα μπισκότου και αυτό… βγαίνει προς τα έξω! Αυτή η Δευτέρα λοιπόν είναι ξεχωριστή, είναι λίγο πιο γλυκιά και λίγο πιο γιορτινή! Και επειδή γιορτή χωρίς γλυκό δε γίνεται… η Βιολάντα θα κόψει γλυκό!

Έτσι λοιπόν σήμερα, η Βιολάντα διοργανώνει στα social media της, ενδιαφέροντα events και διαγωνισμούς με έπαθλο τι άλλο; Μπισκότα Βιολάντα φυσικά!

Επισκεφτείτε το Instagram και Facebook της Βιολάντα… γιατί μπορεί να βγείτε και εσείς κερδισμένοι!

Ας ευχηθούμε λοιπόν χρόνια πολλά στα αγαπημένα μας μπισκότα Βιολάντα και ελπίζουμε να συνεχίσουν να μας προσφέρουν απολαυστικά μπισκότα με τόσο νόστιμες και πρωτότυπες γεύσεις!

Related post