Ν. Κόσμος: Πτώση 35χρονης – Το θύμα καταγγέλλει βιασμό, ξυλοδαρμό και ληστεία -‘Αφαντος ο σύντοροφός της

 Ν. Κόσμος: Πτώση 35χρονης – Το θύμα καταγγέλλει βιασμό, ξυλοδαρμό και ληστεία -‘Αφαντος ο σύντοροφός της

Από τον εξώστη διαμερίσματος τρίτου ορόφου έπεσε 35χρονη από την Κίνα, στον Νέο Κόσμο. Η γυναίκα, που τραυματίστηκε στο δεξί πόδι και το κεφάλι, διακομίστηκε στο ΚΑΤ και κατέθεσε στην Αστυνομία ότι προηγήθηκε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίαςμε δράστη τον 40χρονο ομοεθνή σύντροφό της.

Η γυναίκα, που από τον τρίτο όροφο κατέληξε στον εξώστη του διαμερίσματος του 1ου ορόφου, κατήγγειλε ότι ο σύντροφός της, την έδεσε χειροπόδαρα και την κράτησε κλειδωμένη στο διαμέρισμα μία ολόκληρη ημέρα, την γρονθοκόπησε, την βίασε και την λήστεψε με απειλή ψαλιδιού. Η ίδια κατάφερε να λυθεί με αιχμηρό αντικείμενο και για να σωθεί πήδηξε από την μπαλκονόπορτα.

«Άκουσα έναν πολύ δυνατό θόρυβο από πάνω. Εγώ στην αρχή νόμιζα ότι ήταν κάποιο έπιπλο», δήλωσε γειτόνισσα.

«Την πήρα μέσα, έκλεισα την πόρτα μη τυχόν έρχεται κάποιος από πίσω της. Έτρεχε αίμα από το χείλος και μετά είχε χτυπήσει και το πόδι της», αναφέρει άλλη μαρτυρία.

Οι τσακωμοί του ζευγαριού περιγράφονται συχνοί.

Την γυναίκα την παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και την μετέφερε στο Νοσοκομείο ΚΑΤ. Το θύμα επέστρεψε σήμερα στο διαμέρισμα για να πάρει τα πράγματά της και ευχαρίστησε τους γείτονες για την βοήθειά τους.

Related post