Νέα έκδοση βενζίνης του SUV Jeep Avenger με τιμή- πρόκληση

 Νέα έκδοση βενζίνης του SUV Jeep Avenger με τιμή- πρόκληση

Το μικρότερο SUV της Jeep στην έκδοση με κινητήρα βενζίνης προσφέρει πλούσιο εξοπλισμό και τον αυθεντικό χαρακτήρα Jeep. Καλύπτεται από 4 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης και οδικής βοήθειας και υπάρχει ετοιμοπαράδοτο στις εκθέσεις της Jeep, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για τη χρονική περίοδο που διανύουμε, αφού στις περισσότερες περιπτώσεις οι μεγάλοι χρόνοι παράδοσης είναι έως και ανασταλτικός παράγοντας για την αγορά νέου αυτοκινήτου.

Η έκδοση του Jeep Avenger με τον κινητήρα βενζίνης των 1,2 λίτρων που αποδίδει 100 ίππους, έρχεται να ταράξει ακόμα περισσότερο τα νερά της ιδιαίτερα δημοφιλούς κατηγορίας των B-SUV, προσφέροντας έναν εξαιρετικό συνδυασμό τιμής- αξίας, με την έκδοση Altitude που περιλαμβάνει στοιχεία όπως είναι ο ψηφιακός πίνακας οργάνων 10,25”, η οθόνη του συστήματος infotainment Uconnect με διαγώνιο και αυτή 10,25”.

Premium ηχοσύστημα JBL, βάση ασύρματης φόρτισης κινητού, σύστημα πλοήγησης, σύστημα Selec Terrain, προσαρμοζόμενο cruise control, κάμερα οπισθοπορείας, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, αυτόματο φρενάρισμα με αναγνώριση πεζών και μοτοσυκλετών, Hill Descent Control και ενεργό σύστημα διατήρησης λωρίδας.

Επίσης, στην έκδοση Altitude υπάρχει και αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας, σύστημα ανίχνευσης κόπωσης οδηγού, αυτόματος κλιματισμός και εμπρός προβολείς LED Reflector. Ο turbo κινητήρας βενζίνης με τη χωρητικότητα των 1,2 λίτρων και το σύστημα άμεσου ψεκασμού, αποδίδει μέγιστη ισχύ 100 ίππων και ροπή 204 Nm.

Η μέση κατανάλωση που εμφανίζει το σύνολο είναι και αυτή εξαιρετική -μόλις 5,6 lt/100 χλμ. Η ισχύς καταλήγει στους εμπρός τροχούς μέσω χειροκίνητου κιβωτίου με 6 σχέσεις, οπότε το Avenger κινείται ευχάριστα και με ασφάλεια σε όλες τις συνθήκες, εκμεταλλευόμενο τις επιλογές Eco, Normal, Sport, Samd, Mud και Snow, του Selec Terrain.

Το τελευταίο, μαζί με το Hill Descent Control αποτελούν πολύτιμους συμμάχους στους οδηγούς που δεν έχουν μεγάλη εμπειρία σε δύσκολες συνθήκες, μεγιστοποιώντας την πρόσφυση των τροχών, την ευκολία οδήγησης και την ασφάλεια. Έχοντας 20 εκατοστά απόσταση από το έδαφος, το Avenger ξεκαθαρίζει ότι πρόκειται για γνήσιο Jeep.

Όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της Jeep, το Avenger με τον κινητήρα βενζίνης καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 4 ετών (ή 160.000 km) για τα μηχανικά μέρη, ενώ στο επίσημο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα.

Πηγή: Sport24.gr

Related post