Μπαλτάκος στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ: «Πογέτ και στο EURO 2024»

 Μπαλτάκος στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ: «Πογέτ και στο EURO 2024»

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας φιλοξενήθηκε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ από τον Δημήτρη Μαλισιώβα, στην εκπομπή “Τελευταία Σελίδα”, μιλώντας για τον Πογιέτ και το μέλλον της Εθνικής στο EURO 2024.

Ο Τάκης Μπαλτάκος παραχώρησε δηλώσεις στον Δημήτρη Μαλισιώβα, στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, κάνοντας λόγο για τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής μας ομάδας. Για εκείνον, η πρόκριση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο τουρνουά θα είναι δώρο για… όλους τους Έλληνες και μόνο ως ανέκδοτο θα άκουγε το να μην το “συνοδεύσει” ο Γκουστάβο Πογιέτ.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ:

Θα ζητήσετε ως δώρο από τον Πογιέτ την πρόκριση της Εθνικής στο EURO24, ώστε να αποχωρήσετε ως ο πιο επιτυχημένος πρόεδρος της τελευταίας δεκαετίας;

«Να ζητήσω δώρο, μα αυτό δεν θα είναι προσωπικό δώρο μόνο για μένα. Είναι δώρο για όλη την Ελλάδα, αφορά όλους Έλληνες».

Κύριε Πρόεδρε, ο Πογιέτ, από το στούντιο της ΈΡΑ ΣΠΟΡ, αφού μίλησε με εγκωμιαστικά λόγια για εσάς, ακολούθως ζήτησε την επέκταση του συμβολαίου του, έως το EURO24. Υπάρχει περίπτωση να προκριθεί η ομάδα και να μην είναι στον πάγκο ο Πογιέτ;

«Η ομάδα να προκριθεί και να μην είναι στο EURO ο Πογιέτ; Αυτό θα ήταν ανέκδοτο. Τέτοιες τοποθετήσεις τις ακούω μόνο για να γελάσουμε, ως ανέκδοτο. Δεν μπορεί να γίνει αυτό».

Επειδή πολλοί δεν σας γνωρίζουν, πολλοί νομίζουν πως αδρανείτε, ενώ εγώ γνωρίζω πως εσείς λειτουργείτε με το δικό σας τρόπο, το δικός σας ρυθμό. Για να το ξεκαθαρίσουμε  λοιπόν, ώστε να μην υπάρχουν παρερμηνείες. Αν η Εθνική προκριθεί, θα πάει στα τελικά με τον Πογιέτ, σωστά;

«Ακριβώς, έτσι είναι. Αυτό θα γίνει! Εγώ λοιπόν, δεν αδρανώ, αλλά αδρανώ… ενεργητικά! Δηλαδή συγκεντρώνομαι και περιμένω το χρόνο να ενεργήσω. Δεν σημαίνει δηλαδή πως πρέπει να ενεργήσω με το πρώτο κροτάλισμα των δακτύλων του άλλου… Περιμένεις, σκέφτεσαι, ενεργείς. Έτσι, όταν παρέμβω, να παρέμβω ουσιαστικά, γιατί υπάρχουν περιπτώσεις που δεν πρέπει να κάνεις κάτι, μια κατάσταση, για παράδειγμα, όπως βρίσκονται οι διαιτητές στο μπάσκετ».

Related post