Αλμέιδα: «Nα βελτιωθούμε στα τελειώματα των φάσεων»

 Αλμέιδα: «Nα βελτιωθούμε στα τελειώματα των φάσεων»

Ο προπονητής της ΑΕΚ σε δηλώσεις του ενόψει του παιχνιδιού με την ομάδα των Ιωαννίνων (26/11, 17:00, ΕΡΑ ΣΠΟΡ), στάθηκε στη σημασία της ευστοχίας στις τελικές προσπάθειες των παικτών του, ενώ αναφέρθηκε και στους διεθνείς.

Ο Αλμέιδα ρωτήθηκε και για το περσινό παιχνίδι στους “Ζωσιμάδες“, απαντώντας πως το πρώτο που σκέφτηκε για να αλλάξει το σκηνικό στο φετινό ματς είναι να το… κερδίσει η ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αργεντινού τεχνικού στη Nova:

Για τους διεθνείς: «Από τη μία πλευρά είμαι χαρούμενος που οι παίκτες μου πηγαίνουν στις Εθνικές. Σίγουρα αλλάζει ο τρόπος της προπόνησης γιατί είμαστε λιγότεροι διαθέσιμοι. Είναι φυσιολογικό μια ομάδα που έχει παίκτες που συμμετέχουν στις Εθνικές τους να συμβαίνουν αυτά».

Για το τι προλαβαίνει να δουλέψει σε μόλις δύο μέρες ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Πρέπει να μπορέσουμε να ξανακάνουμε αυτό που κάνουμε μέχρι τώρα. Είναι πολύ σημαντικό να δούμε πως επιστρέφουν οι διεθνείς και από εκεί και πέρα προγραμματίζω το επόμενο παιχνίδι. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι περίεργο. Να προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε στον δρόμο που έχουμε χαράξει και να συλλέξουμε πολλές πληροφορίες για τον αντίπαλο».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, μια ομάδα πολύ τακτοποιημένη αγωνιστικά. Σε σχέση με πέρυσι έχουν βελτιωθεί. Θέλω να σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους και να προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας γνωρίζοντας ότι ο αντίπαλος έχει καλά στοιχεία».

Για την περσινή ήττα στα Ιωάννινα και τι πρέπει να προσέξει η ΑΕΚ περισσότερο: «Για να γίνει η διαφορά το πρώτο που σκέφτομαι είναι να το κερδίσουμε. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, να εμβαθύνουμε σε αυτό και να βελτιώσουμε τον τρόπο που παίζουμε. Να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο στα τελειώματα και να βάλουμε περισσότερα γκολ».//

Related post