Ελένη Κοκκίδου: “Αν έκανε η Μαρίνα Σάττι ή η Έλενα Παπαρίζου την κίνηση της Ζαμάνη, θα έλεγες γιατί το κάνουν”

Η Ελένη Κοκκίδου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, το πρωινό του Σαββάτου, στην κάμερα των Weekenders και τη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου στον ΑΝΤ1. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε τόσο για την καλλιτεχνική της διαδρομή όσο και τον ντόρο που προκλήθηκε με την κίνηση της Ματούλας Ζαμάνη να βγάλει στη σκηνή την μπλούζα της.

Ειδικότερα, η Ελένη Κοκκίδου δήλωσε αρχικά πως «νιώθω τον εαυτό μου τυχερή ως γυναίκα γιατί έχω μεγαλώσει σε μια οικογένεια που είχε ένα εύρος σκέψης και είχα την τύχη να γνωρίσω ανθρώπους που μου άνοιξαν το μυαλό. Στην αρχή της καριέρας μου έκανα πρωταγωνιστικούς ρόλους αλλά πέρασαν αρκετά χρόνια για να επιβάλω την προσωπικότητα μου, το ταλέντο μου και την δικαιωματική μου ύπαρξη στη θέση της καλλιτεχνικής σφαίρας».

«Η κίνηση που έκανε η Ματούλα Ζαμάνη είναι μια κλασική κίνηση που έκαναν οι άνδρες τραγουδιστές των συγκροτημάτων από εποχής ’60. Πέταγαν τις μπλούζες τους στη σκηνή, πέταγαν τις κιθάρες τους, γιατί ήταν είδωλα. Ε, η Ματούλα έκανε μια τέτοια κίνηση με φοβερό χιούμορ δείχνοντας ότι «μ’ αγαπάτε, το ξέρω, είμαι ένα είδωλο! Και είμαι ένα είδωλο, γιατί δεν είμαι». Αν την έκανε η Μαρίνα Σάττι ή η Έλενα Παπαρίζου, θα έλεγες γιατί το κάνει αυτό;».

«Εδώ υπάρχει μια κίνηση ενός ευφυούς ανθρώπου, ο οποίος αυτοσαρκάζεται και σαρκάζει και την περίσταση» υπογράμμισε, εν συνεχεία, η Ελένη Κοκκίδου στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1.

Πηγή: zappit.gr

Related post