Ελένη Τσολάκη: “Όλοι ανατριχιάσαμε όταν είδαμε μετά τη μεγάλη νίκη να κλαίνε και να σπαράζουν οι Έλληνες αθλητές”

 Ελένη Τσολάκη: “Όλοι ανατριχιάσαμε όταν είδαμε μετά τη μεγάλη νίκη να κλαίνε και να σπαράζουν οι Έλληνες αθλητές”

Με συγκίνηση μίλησε η Ελένη Τσολάκη στην έναρξη της εκπομπής της για τη νίκη της Εθνικής Ελλάδος ενάντια της Αγγλίας. Ο αγώνας είχε μεγάλη συναισθηματική φόρτιση για όσους τον παρακολούθησαν καθώς οι παίκτες φορούσαν μαύρα περιβραχιόνια και τίμησαν τη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ.

«Είναι το τέλος μίας εβδομάδας που δυστυχώς έχει ξημερώσει όχι όμορφα κι όχι πικρά για την Ελλάδα. Χθες συγκινηθήκαμε όλοι, λυγίσαμε κι υποκλιθήκαμε μπροστά στο μεγαλείο αυτών των παιδιών, που υπό το βάρος και τη σκιά ενός μεγάλου πένθους και τραγικής και αιφνίδιας απώλειας, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να σηκώσουν ψηλά τη γαλανόλευκη σημαία. Αυτό που σήκωσαν ψηλά ήταν η ψυχή των Ελλήνων γιατί κλάψαμε και συγκινηθήκαμε όλοι μαζί, βλέποντας αυτούς τους ανθρώπους να αγωνίζονται για τον συναθλητή τους κι έναν άνθρωπο που χάθηκε τόσο αιφνίδια στα 31 του και τόσο απροσδόκητα» ανέφερε η Ελένη Τσολάκη.

«Απλά επειδή είναι περίεργο το πως νιώθουμε κι είναι μία ζωντανή εκπομπή, δεν μπορείς να είσαι ανακόλουθος με αυτό που αισθάνεσαι μέσα σου. Καλό είναι να είμαστε συνεπείς με το συναίσθημά μας κι εγώ αυτό νιώθω να πω σήμερα μπροστά σε αυτές τις εικόνες. Δεν νομίζω ότι υπήρξε Έλληνας χθες που να μην ανατρίχιασε. Όχι μόνο Έλληνας γιατί η είδηση του θανάτου του Μπάλντοκ έκανε τον γύρο του κόσμου. Όλοι ανατριχιάσαμε όταν είδαμε τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδος να μιλά με τρεμάμενη φωνή πενθώντας κι όταν είδαμε μετά το τέλος του αγώνα και της μεγάλης νίκης να κλαίνε και να σπαράζουν οι Έλληνες αθλητές κουβαλώντας αυτό το βάρος και το πένθος. Συγχαρητήρια, υποκλινόμαστε όλοι και τα λόγια είναι περιττά και φτωχά» είπε με συγκίνηση η Ελένη Τσολάκη.

Related post