Αντέδρασε η Σίσσυ Χρηστίδου με την ερώτηση: «Δεν θεωρώ χαλασμένη τη ζωή μου»

Σε βραδινή εκδήλωση έδωσε χθες το παρών η Σίσσυ Χρηστίδου. Η παρουσιάστρια μίλησε στους δημοσιογράφους για την προσωπική της ζωή, ενώ δεν θέλησε να απαντήσει κάτι για τον Θοδωρή Μαραντίνη. Τόνισε, ωστόσο, πως στο σπίτι της ακούν πολύ… Onirama.

«Οι γυναίκες που έχουν πάρει διαζύγιο, έχουν έναν ελεύθερο χρόνο που δεν τον είχα σε ένα γάμο. Τα τελευταία πέντε χρόνια που είμαι σε αυτή τη συνθήκη, έχω αυτό το χρόνο έτσι κι αλλιώς», είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Σε ερώτηση για το αν είναι εύκολο να ξαναφτιάξει τη ζωή της, η Σίσσυ Χρηστίδου απάντησε: «Δεν θεωρώ ότι είναι χαλασμένη η ζωή μου. Δεν το «ακούω» αυτό, μου φαίνεται πολύ παλιακιά αυτή η έκφραση. Συγγνώμη, δεν το λέω για να σε προσβάλω, το λένε πολύ οι άνθρωποι. Για μένα είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι από το κομμάτι των παιδιών μου. Δεν είναι μέσα στα σχέδιά μου να βρεθεί ένας άνθρωπος που θα μπει στο σπίτι μου».

Η Σίσσυ Χρηστίδου είπε στη συνέχεια: «Στο σπίτι μας ακούμε πολύ Onirama, δεν ξέρω αν σας σοκάρει αυτό. Δεν έχει καμία σχέση με τη μεταξύ μας σχέση».

Κλείνοντας, η Σίσσυ δεν θέλησε να απαντήσει σε ερώτηση για τον Θοδωρή Μαραντίνη: «Δεν θέλω να μιλάω καθόλου γι’ αυτό».

Related post