Ο Άρης Σερβετάλης για το σάλο με την αποχώρησή του από τον «Ρινόκερο»: «Έκανα αυτό που αισθανόμουν ως ορθό»

Στην εκπομπή «Στούντιο 4» ήταν σήμερα καλεσμένος ο Άρης Σερβετάλης. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για την αποχώρησή του, το 2021, από την παράσταση «Ρινόκερος», λόγω της απαγόρευσης εισόδου στο θέατρο σε ανεμβολίαστους ανθρώπους.

«Όταν πρέπει να πάρεις θέση σε κάποια διλήμματα, εκεί αναγκαστικά λες ότι εγώ πιστεύω αυτό και το άλλο δεν μπορώ να το υποστηρίξω. Ασχέτως αν είναι σωστή ή όχι, δεν μπορώ να το υποστηρίξω. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν ξεκάθαρο έξι μήνες πριν παρθεί αυτή η απόφαση από την κυβέρνηση, να διαχωρίζονται οι θεατές σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους», είπε αρχικά ο Άρης Σερβετάλης.

Ο Άρης Σερβετάλης πρόσθεσε στη συνέχεια: «Είχα πει τότε στην παραγωγή και στον καλλιτεχνικό διευθυντή  ότι εγώ δεν μπορώ να το υποστηρίξω, δεν μπορώ να συμμετέχω σε αυτό. Μου είπαν ότι αυτό είναι τρέλα και δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει και όταν έγινε τούς είπα ότι πρέπει να φύγω».

Ο Άρης Σερβετάλης ανέφερε επίσης: «Εγώ έκανα αυτό που αισθανόμουν ως ορθό, αλλά υπάρχει και το “κόστος”, γιατί ο άλλος μπορεί να μην το καταλάβει, ο άλλος μπορεί να το πάρει με έναν άλλο τρόπο. Ο καθένας είναι ελεύθερος να τοποθετηθεί ανάλογα».

Κλείνοντας το συγκεκριμένο θέμα, ο Άρης Σερβετάλης είπε: «Σε μια απόφαση που παίρνω που είναι αρκετά σοβαρή και μπορεί να μην επηρεάζει μόνο τον εαυτό μου, αλλά και άλλους ανθρώπους, εκεί ζυγίζεις τι είναι το πιο σημαντικό. Εγώ θεωρώ ότι για μια κοινωνία το να διαχωρίζονται οι άνθρωποι είναι κάτι που εμένα δεν με αντιπροσωπεύει».

Related post