Λιάγκας για Αδαμαντίδη: “Αυτό με το να κάνουμε διαγωνισμό για το ποιος αγαπάει περισσότερο τις γυναίκες…”

 Λιάγκας για Αδαμαντίδη: “Αυτό με το να κάνουμε διαγωνισμό για το ποιος αγαπάει περισσότερο τις γυναίκες…”

Την αντίδραση του Γιώργου Λιάγκαπροκάλεσαν οι νέες δηλώσεις του Θέμη Αδαμαντίδη στο “Πρωινό” και η ατάκα του στον παρουσιαστή για το ποιος αγαπάει περισσότερο τις γυναίκες.

Πιο συγκεκριμένα, μετά την προβολή του βίντεο με τις δηλώσεις του Θέμη Αδαμαντίδη, ο Γιώργος Λιάγκας πήρε τον λόγο και είπε: “Δεν ξέρω αν πρέπει να πω αυτό που πρέπει να πω ή που δεν πρέπει να πω. Μπορεί ο Θέμης να έχει μπερδέψει την δήλωση που είχε κάνει τότε και την είχαμε αφαιρέσει, με τη δήλωση που έκανε τώρα. Την τότε δήλωση, Θέμη μου, την έχουν ακούσει 50 άνθρωποι, δεν την έπαιξα και ούτε θα την παίξω ποτέ. Γιατί εγώ είπα ότι δεν πρέπει να παίξει.

Η δήλωση αυτή έγινε σε προγραμματισμένη συνέντευξη, καθόσουν σε καρέκλα και όχι στο δρόμο. Αν κάτι δεν ήθελες να παίξει θα μπορούσες να το πεις στον δημοσιογράφο ή σε μένα μετά.



Αυτό με το να κάνουμε διαγωνισμό για το ποιος αγαπάει περισσότερο τις γυναίκες και γι’ αυτό που είπες ότι εσύ τις αγαπάς περισσότερο από μένα, δεν ξέρω αν ξέρεις κάτι. Δεν υπάρχει κάτι για να ξέρεις και δεν ξέρω τι υπαινίσσεσαι. Αλλά πραγματικά είναι δύσκολα μονοπάτια αυτά και μην τα περπατήσουμε μαζί. Διότι εσύ έχεις πάει στα δικαστήρια για ανάρμοστες συμπεριφορές.

Άντε, μη το συνεχίσω τώρα. Δε θέλω να συνεχίσω, μέσα μου βαθιά τον αγαπάω τον Θέμη. Εκεί που όλοι τον απέκλειαν για διάφορους λόγους πάντα του έδινα βήμα για να τον βοηθήσω καλλιτεχνικά. Και δεν ήμασταν από τις εκπομπές που τον κατακρεούργησαν όταν φέρθηκε βίαια στην κυρία Κίρκη. Άρα μην τα λέει τώρα αυτά ο Θέμης σε μένα”.

Related post