Πετυχημένη η γιορτή για τα 50 χρόνια του Golf με πολλές εκπλήξεις και συναυλία- Πολλά δώρα για τους νέους πελάτες

 Πετυχημένη η γιορτή για τα 50 χρόνια του Golf με πολλές εκπλήξεις και συναυλία- Πολλά δώρα για τους νέους πελάτες

Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, στον προαύλιο χώρο του Golden Hall στο Μαρούσι, τα 22 εκθέματα της Volkswagen έδιναν τον παλμό της εκδήλωσης. Οι 8 γενιές του θρυλικού Golf που ήταν εκεί, μαζί με τη συλλεκτική επετειακή έκδοση Golf “50 years”, το Polo, όλη την οικογένεια των SUV της VW, των ηλεκτρικών ID. αλλά και το βραβευμένο Amarok, υποδέχτηκαν από το πρωί χιλιάδες φίλους της μάρκας.

Οι επισκέπτες της ξεχωριστής αυτής εκδήλωσης, είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε πολλά happenings και activations με δώρα και εκπλήξεις. “Σήμερα, γιορτάζουμε τα 50 χρόνια Golf. Ένα μοντέλο εμπνευσμένο από τη ζωή, φτιαγμένο για τη ζωή. Διαχρονικό, καινοτόμο, με δυναμικό design, το Golf ήταν πάντα το αυτοκίνητο που εκδημοκράτιζε τη μετακίνηση. Έκανε το υψηλότερο επίπεδο τεχνολογίας και τα πληρέστερα συστήματα ασφαλείας, διαθέσιμα για όλους” δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Kosmocar, Ιωάννης Εμιρζάς.

Το Volkswagen Festival απογειώθηκε με το iconic live performance του κορυφαίου Έλληνα σταρ Σάκη Ρουβά, ο οποίος ξεσήκωσε το κοινό με την αστείρευτη ενέργεια και το πάθος του. Η παρουσίαση έγινε από τον μοναδικό Θέμη Γεωργαντά, ο οποίος μαζί με τον Ιωάννη Εμιρζά, καλωσόρισαν τους καλεσμένους και έδωσαν τον παλμό στη βραδιά.

Ο εορτασμός των 50 χρόνων του Golf, συνεχίζεται με το Volkswagen Parade στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων έως τις 5 Νοεμβρίου με μοναδικές εκδηλώσεις, test drive, πάρτι, ενώ θα προσφέρονται αποκλειστικά προνόμια σε όσους ενδιαφερόμενους θέλουν να αποκτήσουν το αγαπημένο τους Volkswagen.

Πιο συγκεκριμένα, η επίσημη αντιπροσωπεία της VW προσφέρει με κάθε παραγγελία νέου Golf, δώρο τα 2 πρώτα service προγραμματισμένης συντήρησης και με κάθε ανταλλαγή μοντέλου Volkswagen με οποιοδήποτε νέο μοντέλο της μάρκας, όφελος 500 ευρώ.

Πηγή: Sport24.gr

Related post