Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος «ξαναχτυπά»: «Ας πάρει ο κάθε Γρηγόρης 8 εκπομπές, αλλά πρέπει να επενδύσουμε και στο μέλλον»

«Εγώ λέω, να υπάρχουν φυσικά τα μεγάλα ονόματα στην τηλεόραση, αλλά τα κανάλια να χτίσουν και πάνω σε νέα ονόματα», λέει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλημέρα είπαμε;» και την Πέννυ Καβέτσου έδωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ο παρουσιαστής απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τη δήλωση που έκανε πρόσφατα για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Νιώθω πολύ ευχαριστημένος στη συνεργασία μου με τη Φαίη Σκορδά, ανυπομονώ να πάω στη δουλειά. Είναι από τις χρονιές που ξυπνάω με ένα χαμόγελο και κοιμάμαι ήρεμος. Έχω συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές κόντρες, ήμουν πρωτεργάτης, δεν αφορούν όμως τον κόσμο. Ο στόχος είναι να περνάει καλά ο τηλεθεατής», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πρόσθεσε: «Με τον Ανδρέα Μικρούτσικο η κατάσταση είναι… bungee jumping, δεν ξέρεις πού θα βγει, αλλά αποτελούμε ο ένας το σκοινί του άλλου και ταυτόχρονα και το δίχτυ. Με κολάκεψαν οι φήμες ότι έχω κλείσει εκπομπή στον ΑΝΤ1, στην πορεία όμως άρχισε να με ενοχλεί. Δεν ξέρω αν θα κάνω δεύτερη εκπομπή στο Mega».

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε στη συνέχεια για τη δήλωσή του για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Ο Γρηγόρης έχει καταφέρει να αποδείξει ότι η τηλεόραση χρειάζεται ψυχαγωγία. Είπα ότι ο Γρηγόρης δικαιώνεται, ότι ανήκει στους «BIG 4». Το κανάλι διαλέγει την ασφαλή λύση, να βάλει τα λεφτά του σε αυτό που έχει την προτίμηση του κοινού. Εγώ λέω, να υπάρχουν φυσικά τα μεγάλα ονόματα στην τηλεόραση, αλλά τα κανάλια να χτίσουν και πάνω σε νέα ονόματα.

Να υπάρχει ο Γρηγόρης και ο κάθε Γρηγόρης και να έχει και 8 εκπομπές, δεν έχω κανένα θέμα. Αλλά να μην κόβουμε, να μειώνεται ο χρόνος και να μην υπάρχει ψυχραιμία στους 1-2 μήνες… Και στον αντίποδα να φορτώνουμε εκπομπές σε έναν άνθρωπο. Ξέρουμε ότι θα τα φέρει, αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να επενδύσουμε και στο μέλλον».

Κλείνοντας, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε: «Φυσικά και λείπει η Ελένη Μενεγάκη από την τηλεόραση. Η Ελένη δεν κάνει τηλεόραση, είναι η τηλεόραση».

Πηγή: zappit.gr

Related post