Έξαλλη η Αφροδίτη Γραμμέλη με τον Ανδρέα Καραγιάννη: “Ανακαλέστε, εγώ δεν είμαι κανένα παιδάκι να παίξεις”

“Θα με αφήσεις να μιλήσω, ειδάλλως εγώ αποσύρομαι από τη συζήτηση! Μαζί σου δεν ξαναμιλάω, τέλος!”.

Εκτός ελέγχου βγήκε η συζήτηση που άνοιξε νωρίτερα σήμερα (3/10) στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, ανάμεσα στην Αφροδίτη Γραμμέλη και τον Ανδρέα Καραγιάννη, καθώς και με τους υπόλοιπους συντελεστές της εκπομπής. Αφορμή για να εκτροχιαστεί η κατάσταση στάθηκαν τα σχόλια του γνωστού δημοσιογράφου προς τη Ματούλα Ζαμάνη, μετά την κίνησή της να βγάλει τη μπλούζα της επί σκηνής σε πρόσφατη συναυλία.

«Μάλλον το φαντάστηκε ο κύριος Τεριάκης ότι αυτά αρέσουν στο κοινό της τραγουδίστριας. Ελάτε, λέει, να νιώσουμε κα…λα. Τα ίδια και χειρότερα θα έλεγα αν το έκανε αυτό η Ελένη Φουρέιρα! Αυτό θα πει καθαρή εκπόρνευση! Αυτά βλέπουν σήμερα τα παιδιά μας, γι’ αυτό πηγαίνουν προς τη βία!», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Καραγιάννης, με την Αφροδίτη Γραμμέλη να ενοχλείται ιδιαίτερα στο άκουσμα της λέξης «εκπόρνευση» και να παίρνει άμεσα τον λόγο.

«Ντροπή σας, κύριε Καραγιάννη! Να ανακαλέσετε», σχολίασε αρχικά η δημοσιογράφος του ΑΝΤ1, με τον Βαγγέλη Περρή να τονίζει: «Τα σκέφτεστε αυτά που λέτε;».

«Κύριε Καραγιάννη, να ανακαλέσετε! Επειδή δεν είναι εδώ η κυρία Ζαμάνη για να υπερασπιστεί τον εαυτό της, δεν θέλω να μπω σε προσωπικό διάλογο μαζί σας, θέλω να ανακαλέσετε, για να συνεχίσω τον διάλογο μαζί σας λόγω της δουλειάς μου», επισήμανε η Αφροδίτη Γραμμέλη, εμφανώς ενοχλημένη από το παραλήρημα του Ανδρέα Καραγιάννη.

«Θα με αφήσεις να μιλήσω, κύριε Καραγιάννη! Εγώ δεν είμαι κανένα παιδάκι για να παίξεις! Θα ανακαλέσετε τον όρο «εκπόρνευση», ειδάλλως εγώ αποσύρομαι από τη συζήτηση! Μαζί σου δεν ξαναμιλάω, Καραγιάννη! Τέλος! Τέλος! Δεν το δέχομαι!», είπε κλείνοντας την τοποθέτησή της η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Πηγή: zappit.gr

Related post