Σε θέσεις μάχης οι υποψήφιοι πρόεδροι στον ΣΥΡΙΖΑ – Ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για την κάλπη της 24ης Νοεμβρίου

 Σε θέσεις μάχης οι υποψήφιοι πρόεδροι στον ΣΥΡΙΖΑ – Ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για την κάλπη της 24ης Νοεμβρίου

Στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ξεκίνησαν οι προεκλογικές περιοδείες και οι επισκέψεις των υποψηφίων με την κατάθεση υποψηφιοτήτων να λήγει στις 24 Οκτωβρίου. Ζητούμενο των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί η συνύπαρξη όλων την «επόμενη» μέρα, την ώρα που συνεχίζεται η αντιπαράθεση ανάμεσα στις δύο πλευρές εντός του κόμματος.

Θέση μάχης για την κάλπη της 24ης Νοεμβρίου παίρνουν οι υποψήφιοι για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ. «Να σταματήσουμε τον κατήφορο και να αισθανθούμε ξανά περήφανοι για το κόμμα μας» είναι το μήνυμα του Σωκράτη Φάμελλου.

«Ο Κασσελάκης οδήγησε συρρίκνωση και απαξίωση το ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. εξυπηρετώντας τελικά τα σχέδια του κ. Μητσοτάκη. Εγώ ΣΥΡΙΖΑ ήμουν και ΣΥΡΙΖΑ θα παραμείνω. Το επίδικο της εκλογής νέας ηγεσίας είναι αν θα υπάρχει αυτός ο ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε.

Από την ιδιαίτερη πατρίδα του τα Χανιά και το Εμπορικό Επιμελητήριο, το απόγευμα της Κυριακής εκκινεί τον προεκλογικό του αγώνα ο Παύλος Πολάκης. Ο υποψήφιος για την προεδρία, αφού τάσσεται υπέρ της διεξαγωγής debate χαρακτηρίζει άστοχo το σύνθημα «είμαι εδώ» από το Στέφανου Κασσελάκη. Μένει να δούμε, είπε ο Xανιώτης βουλευτής, αν ο Στέφανος θα θέσει τελικά επισήμως υποψηφιότητα, ασκώντας νέα κριτική στα πεπραγμένα της ηγεσίας του τέως προέδρου.

Στην Αρτέμιδα περιόδευσε ο Στέφανος Κασσελάκης και συναντήθηκε με στελέχη της νομαρχιακής επιτροπής της Ανατολικής Αττικής.

Πυρά κατά Κασσελάκη εξαπέλυσε ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος έχει δηλώσει ότι θα διεκδικήσει την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν κάνει. Το παιδί δεν κάνει για την πολιτική. Του παραδώσαμε ένα κόμμα αριστερό κι αυτός έκανε βόλτα από κανάλι σε κανάλι, διαφημίζοντας τον προσωπικό του πλούτο και την προσωπική του ευτυχία», σημείωσε.

Η ενότητα και η συνύπαρξη των αντίπαλων στρατοπέδων είναι το ζητούμενο για την επόμενη μέρα στο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο εκπρόσωπος Τύπου ΣΥΡΙΖΑ, Παυσανίας Παπαγεωργίου, ανέφερε στο ΕΡΤNews: «Συνδετικός κρίκος είναι η απόφαση της βάσης. Εάν αυτό γίνει σεβαστό από όλες τις πλευρές, έχουν τη δυνατότητα, εφόσον το επιθυμούν, να συνυπάρξουν».

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η κόντρα των δυο πλευρών στον ΣΥΡΙΖΑ

Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Παππάς δήλωσε χαρακτησριστικά: «Ο θάνατός σου η ζωή μου, δείχνει ένα κόμμα που δεν μπορεί να πάει στις διαδικασίες όπως πρέπει να πάει. (…) Αυτά που έχει πει η κ. Γεροβασίλη και άλλα πολιτικά στελέχη δεν τα λες ούτε για τους χειρότερους εχθρούς σου».

«Ο Κασσελάκης είναι ακατάλληλος και δεν πρέπει να ξαναεκλεγεί», τόνισε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, μέλος ΠΓ ΣΥΡΙΖΑ.

Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου συνεδριάζει εκ νέου η Κεντρική Επιτροπή.

Πηγή: ertnews.gr

Related post