Η Ναταλία Γερμανού σε απίθανο καρφί για την Εβελίνα Νικόλιζα: “Δεν είμαστε πατάτες τηγανιτές”

Με ανανεωμένη ομάδα επέστρεψε η Ναταλία Γερμανού καθώς στη θέση που μέχρι το τέλος της προηγούμενης σεζόν κατείχαν ο Δημήτρης Πανόπουλος και η Εβελίνα Νικόλιζα, πλέον βρίσκονται η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Άγγελος Βουράκης. Οι δύο πρώην συνεργάτες της Ναταλίας Γερμανού βρίσκονται πλέον στον ANT1 και στην εκπομπή Weekenders.

«Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους, δεν είμαστε πατάτες τηγανιτές. Σε όσους περισσότερους αρέσουμε είναι εντάξει», είχε δηλώσει η Εβελίνα Νικόλιζα απαντώντας στα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε μετά τη μεταγραφή της στον ANT1.

Από τα πρώτα θέματα στην πρεμιέρα του «Καλύτερα δε γίνεται» ήταν οι αλλαγές στον πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου με τους συνεργάτες της να μιλούν στην κάμερα.

«Νιώθω ότι και οι δύο πλευρές έχουν ένα υπόλοιπο σε σχέση με το ότι δεν ταιριάξανε. Και τον Γιάννη Πουλόπουλο τον ακούσαμε να λέει ότι είναι λιγότερο τοξικό το πράγμα. Προφανώς δεν ταίριαξαν, ανθρώπινα και… πετάνε μπηχτές», σχολίασε ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης.

Τότε, η Ναταλία Γερμανού πέταξε «καρφί» για τις συνεργασίες που ανήκουν στο παρελθόν, όπως τη δική της με την Εβελίνα Νικόλιζα.

«Παιδιά συμφωνώ, δεν είναι υποχρεωτικό να ταιριάζουμε με όλους, μαντέψτε. Δεν είμαστε πατάτες τηγανιτές για να αρέσουμε σε όλο τον κόσμο», είπε όλο νόημα η παρουσιάστρια χρησιμοποιώντας την ατάκα της Εβελίνας Νικόλιζα.

Related post