Ερμής στον Ζυγό 26/09 – 13/10: Απαιτητικές καταστάσεις θα περιμένουν 5 ζώδια

 Ερμής στον Ζυγό 26/09 – 13/10: Απαιτητικές καταστάσεις θα περιμένουν 5 ζώδια

Ο Ερμής περνά στον Ζυγό την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024 και θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο μέχρι τις 13 Οκτωβρίου 2024. Ο Ερμής είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας στην αστρολογία και στο αέρινο, κοινωνικό και ευχάριστο περιβάλλον του Ζυγού νιώθει περίφημα.

ΚΡΙΟΣ
Θα ασχοληθείτε περισσότερο με τις σχέσεις σας, προσωπικές και επαγγελματικές. Μολονότι εκπροσωπείτε ένα από τα πλέον αυτόνομα ζώδια και εστιάζεστε περισσότερο στον εαυτό σας παρά στους άλλους, ο Ερμής από τον Ζυγό σας υπενθυμίζει ότι η συνεργασία και το να ενώσετε τις δυνάμεις σας με ικανούς συνεργάτες, φίλους και συντρόφους θα σας φέρει πιο εύκολα στην επιτυχία. Θα έχετε ευκαιρίες για συζητήσεις, επαφές, προβολή της δουλειάς σας. Είναι πιθανό να γίνετε αποδέκτες κάποιας επαγγελματικής πρότασης ή να προχωρήσετε σε μια συμφωνία. Κοντά στις 06/10 και στις 13/10 προσέξτε τις εντάσεις, τους διαπληκτισμούς, τις εμμονές, καθώς ο Ερμής σχηματίζει απαιτητικές όψεις. Οι γεννημένοι στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας αποφύγετε τις συγκρούσεις με ανωτέρους και προϊσταμένους.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Καλύτερη επικοινωνία με τους άλλους, διασκεδαστικές επαφές και έξοδοι, έρωτες και φλερτ, καλύτερη επαφή με παιδιά, ενασχόληση με σπορ, χόμπι είναι μερικά από τα δώρα του κυβερνήτη σας Ερμή από τη νέα του θέση στον Ζυγό. Με κάποιο τρόπο θα είστε πιο αισιόδοξοι, πιο δημιουργικοί και πιο πρόθυμοι να εκφραστείτε με ποικίλους τρόπους και να επικοινωνήσετε με τους άλλους. Η θέση αυτή μπορεί να σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε στον χώρο που δραστηριοποιείστε, ενώ αν είστε καλλιτέχνες θα έχετε μεγαλύτερη προβολή στη δουλειά σας. Προσοχή βέβαια στις εκφράσεις και στη συμπεριφορά σας στις 06/10 και στις 13/10 που ο κυβερνήτης σας Ερμής σχηματίζει δύσκολες όψεις και αρκεί μια κουβέντα για να ανάψει φωτιές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ενασχόληση με τα προσωπικά σας θέματα, το σπίτι, την οικογένεια και τη συναισθηματική σας ζωή φέρνει η νέα θέση του Ερμή στον Ζυγό. Ίσως ασχοληθείτε με ένα καινούριο χώρο σπιτιού ή δουλειάς. Από την άλλη αυτή η θέση βγάζει προς τα έξω την ανάγκη σας να φροντίσετε αυτούς που αγαπάτε. Βέβαια κοντά στις 06/10 και στις 13/10 που ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνα με τον Άρη στο ζώδιο σας και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω αντίστοιχα, θα έχετε την τάση για υπερβολικές αντιδράσεις και μπορεί να προκύψουν διαπληκτισμοί με συγγενείς ή άτομα που συγκατοικούν μαζί σας ή να έχετε προβλήματα με ένα ακίνητο.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής στο ζώδιο σας θα σας τρέξει ακόμη περισσότερο στην καθημερινότητα σας, παρόλα αυτά θα έχετε καλύτερη κρίση, πιο ξεκάθαρη εικόνα του τι πρέπει να κάνετε, θα είστε πιο ομιλητικοί και θα γοητεύετε τους συνομιλητές σας. Μέχρι τις 13/10 θα είστε πιο ανήσυχοι νοητικά, πιο περίεργοι αλλά και πιο πρόθυμοι να εξερευνήσετε πράγματα που σας ενθουσιάζουν. Θα βοηθηθείτε σε θέματα σπουδών, μετεκπαίδευσης, σεμιναρίων, ταξιδιών και επαγγελματικών συμφωνιών. Θα πρέπει όμως να είστε πιο προσεκτικοί κοντά στις 06/10 και στις 13/10 καθώς μπορεί να έχετε εντάσεις και διαπληκτισμούς στην προσωπική σας ζωή και στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

ΙΧΘΥΕΣ
Η νέα θέση του Ερμή στον Ζυγό στρέφει την προσοχή σας στα οικονομικά σας θέματα, κυρίως αυτά που περιγράφουν τις οικονομικές σας συναλλαγές με άλλους ή τη διαχείριση οικονομικών άλλων. Έτσι, είναι μια καλή στιγμή να οργανώσετε χρέη, οφειλές, να αιτηθείτε χρηματοδοτήσεων, χορηγήσεων, δανείων κλπ., να κάνετε ένα πιο καλό έλεγχο στις επενδύσεις. Γενικότερα καλό είναι να εκμεταλλευτείτε αυτές τις μέρες για να φέρετε μια ισορροπία ανάμεσα στα έσοδα και τα έξοδα σας. Κοντά στις 06/10 και στις 13/10 προσέξτε φουσκωμένους λογαριασμούς, αποφύγετε οικονομικές διαπραγματεύσεις και συμφωνίες καθώς τα τετράγωνα του Ερμή με τον Άρη και τον Πλούτωνα δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά.

Πηγή: eleftherostypos.gr

Related post