Μεγάλη επιτυχία της Skoda η ολοήμερη εκδήλωση με τα test drive των νέων μοντέλων της

 Μεγάλη επιτυχία της Skoda η ολοήμερη εκδήλωση με τα test drive των νέων μοντέλων της

Guest stars της εκδήλωσης, τα ολοκαίνουργια και σε avant première, Skoda Kamiq, Scala και Octavia. Οι χιλιάδες επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά αλλά και να οδηγήσουν όλη τη νέα γενιά μοντέλων Skoda, συμπεριλαμβανομένου τoυ νέου Skoda Kodiaq και του αμιγώς ηλεκτρικού Enyaq. Ανάμεσα στους καλεσμένους, πιστοί πελάτες, συνεργάτες, δημοσιογράφοι και επώνυμοι καλεσμένοι φίλοι της μάρκας.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του event, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν όλη τη νέα γενιά μοντέλων Skoda, να μάθουν τα πάντα για τις νέες τεχνολογίες και καινοτομίες της μάρκας καθώς και να ενημερωθούν για τις After Sales υπηρεσίες της Kosmocar και τα προγράμματα της VW Financial Services.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο χρυσός Ολυμπιονίκης Μίλτος Τεντόγλου που φωτογραφήθηκε με τους φίλους της Skoda, υπέγραψε αυτόγραφα και απάντησε στις ερωτήσεις του κοινού σε livestream στο Facebook της Skoda. Δραστηριότητες για όλη την οικογένεια, kids triathlon, Dj sets από γνωστούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς των En Lefko, Hit και Red και απίστευτα δώρα Skoda συμπλήρωσαν τη εορταστική ατμόσφαιρα.

Η ήμερα ολοκληρώθηκε με ένα ξεχωριστό πάρτι με host την μοναδική Ελένη Τσολάκη και live συναυλία από το πιο αγαπημένο ελληνικό συγκρότημα, Μέλισσες. Τη βραδιά άνοιξε μουσικά η μοναδική Αντωνία Καούρη. Ο κ. Ιωάννης Εμιρζάς, CEO της Kosmocar δήλωσε: “Η Skoda σήμερα έχει έναν χαρακτήρα που συνδυάζει την εξερεύνηση και την καινοτομία με την παραδοσιακή μας δέσμευση στη λειτουργικότητα και στην αξιοπιστία”.

Για να συνεχίσει λέγοντας “η Skoda μπαίνει σε μια νέα εποχή. Η νέα σχεδιαστική φιλοσοφία –Modern Solid– βασίζεται σε πιο καθαρές και στιβαρές γραμμές και χαρακτηρίζει ακόμη πιο έντονα τη Skoda ως λάτρη της περιπέτειας και της λειτουργικής άνεσης. Στόχος μας είναι να γίνουμε το brand που το κοινό θα το επιλέγει όχι μόνο για την αξιοπιστία και την άνεση, αλλά και για την αίσθηση ελευθερίας που τους προσφέρει”.

Πηγή: Sport24.gr

Related post