Γερουλάνος μετά το debate: Αυτή η διαδικασία ανέδειξε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι κόμμα συντεταγμένο, μπορούμε να κάνουμε πολιτισμένη συζητήση

 Γερουλάνος μετά το debate: Αυτή η διαδικασία ανέδειξε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι κόμμα συντεταγμένο, μπορούμε να κάνουμε πολιτισμένη συζητήση

Εξερχόμενος από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ μετά τη διαξαγωγή του debate των υποψήφιων προέδρων του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Παύλος Γερουλάνος προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Αυτή η διαδικασία ανέδειξε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι ένα κόμμα συντεταγμένο, στο οποίο μπορούμε να έχουμε τις διαφορές μας αλλά να κάνουμε μία πολιτισμένη συζητήση, από την οποία μπορεί να κρίνει ο ψηφοφόρος τι εκπροσωπεί ο καθένας από εμας και τι πρεσβεύει.

Αυτό νομίζω ότι είναι μία πολύ μεγάλη επιτυχία και γι’ αυτό βγαίνω από αυτό το debate πολύ χαρούμενος καθώς το ΠΑΣΟΚ έδειξε ένα καλό εαυτό και δείξαμε ότι μπορούμε να κάνουμε αυτή πολιτισμένη συζητήση.

Έθεσα ένα δίλημμα:Θα κάνουμε μία επιλογή νίκης ή επιλογή ήττας; Η επιλογή νίκης θέλει ηγεσία η οποία ενώνει, έχει πείρα, η οποία έχει σχέδιο και η οποί μπορεί να κάνει την μεγάλη διεύρυνση που χρειάζεται το ΠΑΣΟΚ για να κερδίσει. Παρακινώ όλους να πάνε στις κάλπες και να αναλογιστούν: το ΠΑΣΟΚ μπορεί να παίξει ξανά το ρόλο που έπαιξε; Αν ναι, ελάτε ψηφίστε και θεωρώ ότι τα διλήμματα που θέσαμε σήμερα, είναι τα διλήμματα που αφορούν στο μέλλον και του ΠΑΣΟΚ και της χώρας σας».

Related post