Γιώργος Λιάγκας: Πήρε φωτιά το σπίτι μου, έγινε έκρηξη και είδα παντού φλόγες (βίντεο)

Το πρωί της Τρίτης 24 Σεπτεμβρίου, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε στην εκπομπή του «Το Πρωινό» ότι το σπίτι του υπέστη μεγάλες ζημιές από πυρκαγιά που ξέσπασε στον πάνω όροφο της μεζονέτας του.

Όπως ανέφερε, η φωτιά προκλήθηκε από έκρηξη στον ηλεκτρολογικό πίνακα, με αποτέλεσμα φλόγες και καπνούς να γεμίσουν το σπίτι. Ο παρουσιαστής, αν και δεν μπορούσε να μπει μέσα λόγω των μαύρων καπνών, ευχαρίστησε την πυροσβεστική για την άμεση ανταπόκρισή της, καθώς οι πυροσβέστες έφτασαν στο σημείο μόλις 8 λεπτά μετά την κλήση του και κατάφεραν να περιορίσουν τη φωτιά πριν επεκταθεί στο υπόλοιπο σπίτι.

Ο Γιώργος Λιάγκας περιέγραψε τις ζημιές που υπέστη το σπίτι του, εξηγώντας πως «οι ζημιές είναι πολύ μεγάλες, γιατί και ο καπνός και η θερμότητα που αναπτύχθηκε ήταν μεγάλη». Πολλά αντικείμενα υπέστησαν καταστροφή, ενώ η οροφή του σπιτιού έλιωσε από τη θερμότητα. Ευτυχώς, όπως τόνισε, κανείς δεν τραυματίστηκε.

Τέλος, ο παρουσιαστής αποφάσισε να μοιραστεί το περιστατικό δημόσια, για να προλάβει τυχόν υπερβολικές φήμες: «Το λέω επειδή μπήκαν πολλοί άνθρωποι, ξεσηκώθηκε και η γειτονιά, και δεν θέλω να μεταδοθεί μια είδηση που να είναι δυσανάλογα μεγάλη σε σχέση με αυτό που στην πραγματικότητα έγινε».

Related post