Άντζελα Δημητρίου στη βάφτιση της εγγονής της: “Το συναίσθημά μου είναι περίεργο”

 Άντζελα Δημητρίου στη βάφτιση της εγγονής της: “Το συναίσθημά μου είναι περίεργο”

Την πολυαγαπημένη της εγγονή βάφτισε η Άντζελα Δημητρίου σε μία λαμπερή τελετή με αγαπημένους φίλους, συγγενείς και συνεργάτες. Η κόρη και ο γαμπρός της τραγουδίστριας έδωσαν τα ονόματα Αγγελική-Μιχαέλα και τα τηλεοπτικά συνεργεία των ψυχαγωγικών εκπομπών βρέθηκαν εκεί για να αποσπάσουν δηλώσεις.

«Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη, χαρούμενη και συγκινημένη. Βαφτίσαμε την εγγόνα μου, που έχει δύο ονόματα. Το όνομα του συγχωρεμένου του αδελφού μου, του Μιχάλη, και το δικό μου. Τους εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι πάντα ευτυχισμένοι, πάντα μαζί, να μεγαλώσει σωστά αυτό το παιδί κι εγώ να είμαι καλά και να της λέω παραμύθια», είπε η Άντζελα Δημητρίου στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Η Όλγα και ο Φώτης είναι μαζί 18 ολόκληρα χρόνια. Θέλω να πω ότι είναι ένα ζευγάρι ιδιαίτερο, που αγαπάω και λατρεύω, είναι τα παιδιά μου: η Όλγα μου, ο Φώτης μου και το λουλούδι αυτό που ήρθε για να ανθίσει ξανά τη ζωή αυτών των δύο ανθρώπων. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που με έκαναν ευτυχισμένη, μια χαρούμενη γιαγιά, αν και δεν φαίνομαι γιαγιά», ανέφερε η τραγουδίστρια ενώπιον των καλεσμένων.

«Το συναίσθημά μου είναι περίεργο, γιατί πρόσφατα έχω χάσει τη μητέρα μου. Είναι πολύ συγκινητικό, επίσης, να ακούω το όνομά μου και το όνομα του αδελφού μου, που τον έχω χάσει. Εύχομαι από εκεί ψηλά που είναι η μητέρα μου να μας βλέπει και να είναι χαρούμενη», συμπλήρωσε η Άντζελα Δημητρίου στα τηλεοπτικά συνεργεία που την συνάντησαν μετά το μυστήριο.

«Του παιδιού μου το παιδί είναι δυο φορές παιδί μου, είμαι χαζογιαγιά. Το τραγούδι που της αφιερώνω είναι το Με Εσένα Εγώ Την Πάτησα», κατέληξε στις δηλώσεις της η Άντζελα Δημητρίου.

Related post