Οδυσσέας Σταμούλης: «Ο πόνος και η στεναχώρια είναι προσωπικά πράγματα, από εκεί και πέρα υπάρχεις»

 Οδυσσέας Σταμούλης: «Ο πόνος και η στεναχώρια είναι προσωπικά πράγματα, από εκεί και πέρα υπάρχεις»

«Η απώλεια του δικού μου παιδιού δεν θεωρώ ότι είναι σημαντικότερη από την απώλεια οποιουδήποτε παιδιού», είπε ο Οδυσσέας Σταμούλης.

Στο Πρωινό έδωσε συνέντευξη ο Οδυσσέας Σταμούλης. Ο ηθοποιός μίλησε για την τηλεόραση, αλλά και για την τραγική απώλεια του γιου του.

«Τα έχω καταφέρει καλά 40 χρόνια χωρίς να επιζητώ τη δημοσιότητα. Αυτά είναι μάταια πράγματα. Για να κάνεις περιουσία πρέπει να είσαι άνθρωπος της περιουσίας. Εγώ δεν είμαι. Τότε αμειβόμασταν λίγο καλύτερα απ’ ότι αμείβεται ο κόσμος τώρα.

Δεν πίστευα ότι το επάγγελμα του ηθοποιού θα εξευτελιστεί, αλλά είχα στο μυαλό μου ότι πρέπει να δουλεύω. Με το τηλεοπτικό τοπίο δεν έχω μεγάλη σχέση σήμερα. Μου λείπει η τηλεόραση γιατί έπαιρνα και άλλα χρήματα», είπε αρχικά ο Οδυσσέας Σταμούλης.

Για την απώλεια του γιου του, ο Οδυσσέας Σταμούλης ανέφερε: «Η απώλεια του δικού μου παιδιού δεν θεωρώ ότι είναι σημαντικότερη από την απώλεια οποιουδήποτε παιδιού. Η απώλεια είναι ίδια για όλους τους ανθρώπους. Ο πόνος και η στεναχώρια είναι προσωπικά πράγματα. Από εκεί και πέρα, υπάρχεις».

Πηγή: zappit.gr

Related post