Οι νικητές του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος ILCA 4

Τα 206 αγόρια και κορίτσια από 48 ομίλους της χώρας που έλαβαν μέρος στο πρωτάθλημα έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους κι έγινε ένας συναρπαστικός αγώνας, ο οποίος μεταδόθηκε σε από το κανάλι της ΕΙΟ.

Ήταν το πιο σημαντικό αθλητικό γεγονός που έγινε ποτέ στον Αμβρακικό κόλπο και στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Στερεάς Ελλάδας και οι υπεύθυνοι του Ν.Ο. Βόνιτσας πήραν άριστα για την οργάνωσή τους σε στεριά και θάλασσα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε ένα ακόμη μεγάλο αγώνα οι ιστιοπλόοι από τα νησιά μας ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους και κατέκτησαν μετάλλια που αποδεικνύουν πόσο έχει ανέβει το επίπεδο του αθλήματος στην Περιφέρεια.

Στην κατηγορία U18 μετά από 11 ιστιοδρομίες νικητής ήταν οι Εμμανουήλ – Αναστάσιος Βομβύλας του Α.Ν.Ο. Γλυφάδας. Τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Ιάσων Παναγόπουλος του Ν.Ο. Καλαμακίου και την τρίτη ο Χαράλαμπος Βελιανίτης του Α.Ν.Ο. Γλυφάδας.

Στα U16 την πρώτη θέση κατέκτησε ο Ιάσων Παναγόπουλος του Ν.Ο. Καλαμακίου, δεύτερος ήταν ο Νέστωρ Μιχάλαινας του Ν.Α.Ο. Βούλας και τρίτος ο Μιχαήλ Ακάλεστος του Ν.Ο. Πάρου.

Στα κορίτσια έγιναν 10 κούρσες και στα U18 την πρώτη θέση κατέκτησε η Φραγκίσκη Κοσμά του Ν.Ο.Π. Φαλήρου. Δεύτερη ήταν η Μαρία Χριστίνα Μελανίτη του Ν.Ο. Πάρου και τρίτη η Τατιανή Μπουγιατιώτη του Ν.Ο. Αμφιθέας.

Στα U16 νικήτρια ήταν η Ελένη Αλχανάτη του Ν.Ο.Π. Φαλήρου, τη δεύτερη θέση πήρε η Καλλιόπη Γκαρή του ίδιου ομίλου και την τρίτη η Θελξιόπη Ειρήνη Ξυλωμένου του Ν.Ο. Σύρου.//Π.

Πηγή: ertsports.gr

Related post