«Είμαι εδώ»: Ο Στέφανος Κασσελάκης επιστρέφει και προαναγγέλλει υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Στέφανος Κασσελάκης, με ανάρτησή του στο Facebook, προανήγγειλε την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι εδώ». Η ανάρτηση, η οποία συνοδεύεται από μαύρο και μωβ φόντο με τη φωτογραφία του, αναγράφει το σύνθημα «Ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ», ενώ το hashtag #Ειμαι_εδω, που ξεκίνησε μετά την απομάκρυνσή του από το κόμμα, επανεμφανίζεται δυναμικά.

Η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του αναμένεται να γίνει στα μέσα της εβδομάδας, σύμφωνα με πληροφορίες, και η σημερινή παρέμβαση του κ. Κασσελάκη έχει ήδη προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον τόσο στους υποστηρικτές του όσο και στους πολιτικούς του αντιπάλους. Όλοι περίμεναν να δουν ποια θα ήταν η επόμενη κίνησή του μετά την απομάκρυνσή του από την ηγεσία.

Τις τελευταίες ημέρες, ο κ. Κασσελάκης είχε αποσυρθεί από τα μέσα ενημέρωσης και τα κοινωνικά δίκτυα, επιλέγοντας μια πιο ήσυχη στάση. Η μοναδική του δημόσια εμφάνιση ήταν στην Άρτα το περασμένο Σάββατο, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Η παρουσία του ερμηνεύτηκε ως έμμεσο μήνυμα προς την Όλγα Γεροβασίλη, καθώς η Άρτα είναι η εκλογική της περιφέρεια, αν και ο ίδιος δεν έκανε κάποιο σχόλιο.

Με την Κεντρική Επιτροπή να αποφασίζει για τον οδικό χάρτη προς την εκλογή του νέου προέδρου, ο Στέφανος Κασσελάκης φαίνεται πλέον έτοιμος να κάνει τις επόμενες κινήσεις του, με την υποψηφιότητά του να θέτει νέα δεδομένα για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ.

Related post