Θεσπρωτία: Ένα ασθενοφόρο δωρεά στο ΕΚΑΒ από το ίδρυμα Grimaldi

Ένα πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο δώρισε το Ίδρυμα Grimaldi στο ΕΚΑΒ Θεσπρωτίας. Η τελετή παράδοσης του ασθενοφόρου πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στον επιβατικό σταθμό του Νέου Λιμένα Ηγουμενίτσας, παρουσία εκπροσώπων του ιδρύματος, πολιτικών παραγόντων και τοπικών αρχών. Η δωρεά του ασθενοφόρου αποτελεί μέρος των δράσεων κοινωνικής ευθύνης του ιδρύματος Grimaldi και εντάσσεται στις προσπάθειες ενίσχυσης των υποδομών υγείας της περιοχής.

Η πρωτοβουλία αυτή υλοποιήθηκε μετά από παρότρυνση του βουλευτή Θεσπρωτίας, Βασίλη Γιόγιακα, ο οποίος τόνισε τη σημασία της συνεισφοράς ιδιωτικών φορέων στην υποστήριξη των δημοσίων υπηρεσιών υγείας.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Guido Grimaldi, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας, ο αντιπρόεδρος του ΟΛΗΓ, Αθανάσιος Κουλούρης και ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ, Νικόλαος Παπαευσταθίου.

Το νέο ασθενοφόρο θα ενισχύσει τις δυνατότητες του ΕΚΑΒ Θεσπρωτίας, προσφέροντας καλύτερη και ταχύτερη περίθαλψη στους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής.

Related post