Η MINI δημιουργεί γκάμα μοντέλων John Cooper Works και προκαλεί χαμόγελα

 Η MINI δημιουργεί γκάμα μοντέλων John Cooper Works και προκαλεί χαμόγελα

Τα μοντέλα MINI John Cooper Works εξυμνούνται εδώ και πολλά χρόνια για την απαράμιλλη δυναμική συμπεριφορά και την αγωνιστική κληρονομιά τους. Η νέα σειρά της οικογένειας MINI JCW συνεχίζει αυτή την παράδοση, προσφέροντας στους ενθουσιώδεις οδηγούς τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα στις συναρπαστικές επιδόσεις που υπόσχεται ένας κινητήρας βενζίνης και την πρωτοποριακή τεχνολογία της αμιγούς ηλεκτροκίνησης.

Κάθε έκδοση έχει σχεδιαστεί σχολαστικά για να προσφέρει την αδιαμφισβήτητη εμπειρία JCW, που χαρακτηρίζεται από ακριβή χειρισμό, εντυπωσιακή επιτάχυνση και ακλόνητο κράτημα στο δρόμο. Το βενζινοκίνητο MINI John Cooper Works έχει σχεδιαστεί για να πυροδοτεί το πάθος σε κάθε στροφή, με έναν κινητήρα που παράγει αμείλικτη ισχύ και ένα πλαίσιο ρυθμισμένο για να προσφέρει ακριβή συμπεριφορά.

Η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση JCW θα εξασφαλίζει μια νέα διάσταση απόδοσης, συνδυάζοντας την παροχή άμεσης ροπής με την εκλεπτυσμένη ευελιξία που χαρακτηρίζει τα μοντέλα JCW. Και οι δύο εκδόσεις υπόσχονται να προσφέρουν μια οδηγική εμπειρία που θα είναι συναρπαστική και θα εμπλέκει τον οδηγό στα δρώμενα, είτε στον ανοιχτό δρόμο είτε στην πίστα.

Με την επίσημη αποκάλυψη των νέων μοντέλων MINI John Cooper Works να πλησιάζει, ο ενθουσιασμός μεγαλώνει όλο και περισσότερο. Η νέα γκάμα υπόσχεται να προσφέρει την απόλυτη οδηγική εμπειρία, με επιλογές που ταιριάζουν σε όλους τους ενθουσιώδεις οδηγούς που προτιμούν είτε τις αρετές ενός βενζινοκινητήρα είτε τα πλεονεκτήματα ενός ηλεκτρικού συστήματος κίνησης.

Πηγή: Sport24.gr

Related post