Ηράκλειο: Συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή της παράσυρσης στη λεωφόρο Κνωσού

 Ηράκλειο: Συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή της παράσυρσης στη λεωφόρο Κνωσού

Η 72χρονη γυναίκα, που έχασε μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου τη ζωή της, το βράδυ της Τετάρτης στη λεωφόρο Κνωσού, φαίνεται καθαρά να διασχίζει το δρόμο από τη διάβαση, μέσα από το άνοιγμα του διαζώματος που χωρίζει τα δύο ρεύματα του δρόμου.

Στο βίντεο που εξασφάλισε η ΕΡΤ Ηρακλείου, φαίνεται η άτυχη γυναίκα να έχει μόλις ψωνίσει την τροφή για το κατοικίδιό της και να κατευθύνεται προς το κίτρινο ΙΧ αυτοκίνητο που είχε παρκάρει στην κάθοδο της λεωφόρου. Αφού διέσχισε το ρεύμα της ανόδου, πέρασε από το άνοιγμα του διαζώματος και ακολούθως από τη διάβαση πεζών.

Ο 30χρονος οδηγός του τράκτορα είχε πατήσει στην άκρη της διάβασης, ακινητοποιώντας το βαρύ όχημα εξαιτίας της βεβαρημένης κίνησης και περιμένοντας να ξαναξεκινήσει. Σ’ αυτό ακριβώς το σημείο, η άτυχη γυναίκα βρήκε την ευκαιρία να περάσει απέναντι προκειμένου να πάει στο αυτοκίνητό της.

Την ίδια στιγμή, η ροή των αυτοκινήτων ξεκίνησε και ο οδηγός του τράκτορα, χωρίς να αντιληφθεί ότι κάποιος άνθρωπος έχει περάσει στη διάβαση, ξεκίνησε το όχημά του για να συνεχίσει την πορεία του.

Ήταν αυτό το κλάσμα του δευτερολέπτου που η 72χρονη περνούσε μπροστά από τις ρόδες του τράκτορα, που βρίσκονται στα δεξιά του οχήματος. Ο οδηγός ξεκίνησε και τη συνέθλιψε εν ριπή οφθαλμού.

Related post