Power of love – Την “πάγωσε” ο Πελετιέ με τον καλό του λόγο: “Έκανε 13 πλαστικές για να είναι έτσι”

 Power of love – Την “πάγωσε” ο Πελετιέ με τον καλό του λόγο: “Έκανε 13 πλαστικές για να είναι έτσι”

Τα βλέμματα στο Power of love, όχι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, συνεχίζει να μονοπωλεί ο Νίκος Πελετιέ μιας και δεν παύει να εκπλήσσει άνδρες και γυναίκες με τις ατάκες του. Αυτό ακριβώς, λοιπόν, έπραξε ο Κύπριος παίκτης και το βράδυ της Τρίτης όταν ήρθε το νέο επεισόδιο του ριάλιτι αγάπης μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ στις οθόνες μας.

Ειδικότερα, την ώρα που μιλούσαν τα αγόρια με τα αγόρια και τα κορίτσια με τα κορίτσια από… απόσταση μιας οθόνης, ο Νίκος Πελετιέ έμελλε να «πυροβολήσει» απροειδοποίητα την Σωτηρία με το χιούμορ του. «Δεν το φανταζόμουν με τίποτα για την Σωτηρία. Ναι, είναι όμορφη αλλά να ξέρεις ότι έκανε 13 πλαστικές για να είναι έτσι» σημείωσε χαρακτηριστικά ο πολυσυζητημένος παίκτης του Power of love, απευθυνόμενος στον Δημήτρη, με την Σωτηρία να αντιδρά αμέσως στο άκουσμα αυτής της ατάκας.

«Τι; Τι έκανα; Δεν έχω κάνει τίποτα! Λίγο υαλουρονικό έχω βάλει» αναφώνησε η παίκτρια του Power of love στο σπίτι των κοριτσιών, δεχόμενη βεβαίως τα πειράγματα και τα χαμόγελα των συμπαικτριών της. «Παιδιά, μισό λεπτό, περιμένετε τώρα γιατί δεν είμαι καλά. Ποιες πλαστικές; Δεν σας έδειξα πως ήμουν μικρή;».

«Εννοεί ότι είσαι τόσο ωραία σαν να είσαι ψεύτικη» υπογράμμισε, καθησυχαστικά, η Νίκη και το Power of love συνεχίζεται, γνώριμα, στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ…

Related post