Ένταση στον αέρα του “Πρωινού” με αφορμή τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα.

 Ένταση στον αέρα του “Πρωινού” με αφορμή τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα.

Ένας έντονος διάλογος άνοιξε στην εκπομπή “Το Πρωινό” με αφορμή τις νέες δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα προς τους δημοσιογράφους.

Ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: “Εγώ το είπα, λάθος του μεγάλου Νταλάρα να μπει σε ονοματολογία. Γνώμη μου. Δεν πήγαν οι κάμερες έξω από το σπίτι του, δεν πήγαν σε μία ιδιωτική εμφάνιση, είναι μία δημόσια εμφάνιση, σε έναν ραδιοφωνικό σταθμό και τον περιμένουν από κάτω τα παιδιά και έχει διαφημιστεί. Όλα τα κανάλια θα έστελναν κάμερες προφανώς. Τον ρώτησαν,  ποια είναι η αντίδραση σας για τις απαντήσεις των ανθρώπων για τους οποίους μιλήσατε; Πού είναι το αγενές;”

Ο Βαγγέλης Περρής σημείωσε ότι: “Το θέμα είναι να δούμε τι συμβαίνει και πολύς κόσμος μπορεί να επιδοκιμάσει μια τακτική που λέει να σταματήσει όλη αυτή η επίθεση που γίνεται από ανθρώπους που είναι ακάλεστοι, είναι απροετοίμαστοι, πηγαίνουν και αντιμετωπίζουν τον οποιονδήποτε σε ένα ίσιωμα, δηλαδή είτε στην Ελέτσι μιλάνε, είτε στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας είναι το ίδιο πράγμα.”

Με τον παρουσιαστή, του “Πρωινού”, να του απαντάει: “Επειδή απευθύνεσαι και σε εμένα, αν κοιτάξεις εδώ γύρω σου και το πληρώνω, δεν θα δεις κανέναν παίχτη ριάλιτι σε αυτή εδώ την εκπομπή. Εδώ είμαστε, όλοι επαγγελματίες δημοσιογράφοι. Βγήκε κάποιος δημοσιογράφος εκεί και είπε: “κύριε Νταλάρα μας προσέβαλαν οι απόψεις σας”; Οι περισσότεροι συμφώνησαν με τις απόψεις του Νταλάρα και κάποιοι διαφώνησαν. Είπε κανένας εκεί από τα παιδιά ότι μας προσβάλουν οι απόψεις; Επίσης εγώ δεν άγομαι και φέρομαι βάσει της συμπάθειας ή της αντιπάθειας των followers μου για να γίνω συμπαθής και να πουλήσω κρέμα αύριο.”

 

 

Related post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *