Γιώργος Λαμπάτος: Ο Μάρκος Σεφερλής δεν έχει πάρει χρήματα από τον ηθοποιό μετά την δικαστική απόφαση

 Γιώργος Λαμπάτος: Ο Μάρκος Σεφερλής δεν έχει πάρει χρήματα από τον ηθοποιό μετά την δικαστική απόφαση

Σύμφωνα με την εκπομπή “Το Πρωινό” και τις αποκλειστικές πληροφορίες που μετέφερε ο Τάσος Τεργιάκης με αφορμή τη συνέντευξη του Γιώργου Λαμπάτου, ο Μάρκος Σεφερλής δεν έχει λάβει το χρηματικό ποσό που κέρδισε μετά τη δικαστική διαμάχη που είχαν μεταξύ τους οι δυο ηθοποιοί. 

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος ανέφερε: “Ήταν 7 χιλιάδες το ένα δικαστήριο και 5 χιλιάδες το άλλο, συν 500 ευρώ, κάθε φορά που ο Γιώργος Λαμπάτος θα αναφέρει το όνομα του κύριου Σεφερλή. Έκανα ένα τηλεφώνημα, δεν έχει εισπραχθεί κανένα ποσό από τον κύριο Σεφερλή.”

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Γιώργος Λαμπάτος και ο Μάρκος Σεφερλής είχαν συνεργαστεί στην παράσταση “Ο Ηλίας του 16ου”. Το 2021 κατήγγειλε ότι, κατά τη διάρκεια της παράστασης, είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από τον Μάρκο Σεφερλή, καθώς τα χτυπήματα που δεχόταν για τις ανάγκες του ρόλου ήταν κανονικά και όχι ψεύτικα. Ο Μάρκος Σεφερλής προσέφυγε στη Δικαιοσύνη κερδίζοντας δύο συνεχόμενα δικαστήρια που υποχρέωσαν τον Γιώργο Λαμπάτο να καταβάλλει συνολικά 12.000 ευρώ, ενώ να βαρύνεται και με το ποσό των 500 ευρώ κάθε φορά που θα αναφέρεται στο όνομα του.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιώργος Λαμπάτος στο “Πρωινό” και στη δημοσιογράφο Φαίη Φώτου, ζήτησε δημόσια συγνώμη από τον Μάρκο Σεφερλή: “Είχαμε κάποια προβληματάκια, είχα πει και εγώ κάποια πράγματα, αλλά τώρα που αλλάζουν τα πράγματα και αρχίζουν να ομορφαίνουν οι σκέψεις μου και οι εικόνες μου, ίσως να φταίω κι εγώ για κάποια πράγματα. Η δικιά μου,  η κατάσταση δεν ήταν πολύ καλή. Ζητάω συγγνώμη, δεν έχω λόγο να έχω κακίες. Ήταν λάθος μου αυτό που έκανα με τον Μάρκο, γιατί και εκείνος προσπαθούσε με τη διάθεσή του , να παίξει και να δείξει την αλήθεια μέσα από τον ρόλο του. Περισσότερο μου κοστίζει το να μην είμαι καλά με κάποιους ανθρώπους που έχουμε συνεργαστεί.”

Related post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *