Βόλος: Άνδρας βγήκε στη μέση του δρόμου με εγκαύματα και άρχισε να καλεί σε βοήθεια

Σοκ στον Βόλο με άνδρα που διέκοψε την κυκλοφορία στην Εθνική Οδό, φωνάζοντας στους περαστικούς «με έκαψαν».nΣτιγμές τρόμου βίωσαν οι οδηγοί στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Βόλου – Λάρισας, στο ύψος του Βελεστίνου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 40χρονος οδηγούσε με υψηλή ταχύτητα και κόρναρε συνέχεια. Έπειτα, έκανε στην άκρη και βγήκε γυμνός από το όχημά του έχοντας εγκαύματα τρίτου βαθμού στο σώμα του.

«Μου έκλεισε τον δρόμο, μπήκε μπροστά σαν να ζητούσε βοήθεια. Σταμάτησε, άνοιξε την πόρτα και βγήκε μπροστά μου. Έπαθα σοκ. ήταν γυμνός. Σήκωσε τα χέρια ψηλά, φορούσε μόνο τα παπούτσια του και ήταν καμένος. Ήταν ήδη καμένος, δεν πήρε φωτιά μπροστά μου», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας. Ο άνδρας φώναζε ‘βοήθεια, με κάψανε’ και ζητούσε επίμονα από τους περαστικούς.

Οι οδηγοί που σταμάτησαν στο σημείο δεν μπόρεσαν να τον αγγίξουν και κάλεσαν αμέσως το ασθενοφόρο. «Πήρα το ΕΚΑΒ αμέσως, τηλεφωνήσαμε και στην αστυνομία. Ο άνθρωπος φώναζε ότι ήθελε νερό. Τον ρωτούσαμε, φώναζε ‘με κάψανε, με κάψανε΄. Τον ρωτήσαμε ποιος τον έκαψε. Ζητούσε μόνο νερό».

«Ήταν σε τραγική κατάσταση, είχε αρκετά εγκαύματα. Ρούχα δεν φορούσε. Τα παπούτσια του ήταν στα πόδια του, δεμένα. Το αυτοκίνητο ήταν άθικτο. Ήταν καμένος, γιατί σε πολλά σημεία ήταν μαύρος. Στο πίσω μέρος του κεφαλιού του ήταν καμένα τα μαλλιά του, μπροστά δεν είχε τίποτα. Έπαθα σοκ από το θέαμα», συμπλήρωσε η αυτόπτης μάρτυρας.

Ο 40χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο του Βόλου και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Παπανικολαόυ, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος με εγκαύματα σε όλο του το σώμα.

Related post