Στέλα Φυρογένη: «Δεν τρώω κρέας εδώ και 20 χρόνια, δεν θέλω αίμα στο τραπέζι μου»

Καλεσμένη στην παρέα του «Ακόμα δεν είδες τίποτα» ήταν σήμερα η Στέλα Φυρογογένη. Η ηθοποιός μίλησε για τη Γη της Ελιάς και το ρόλο της Χάιδως, ενώ τόνισε πως η ίδια δεν τρώει κρέας εδώ και 20 χρόνια.

«Πλέον όλος ο κόσμος με φωνάζει Χάιδω. Τώρα πια ο κόσμος στον δρόμο δεν μου λέει για τις κατάρες. Έχει χτυπηθεί από τη μοίρα πολλάκις, οπότε έχει καταλαγιάσει. Όταν είχαμε ασταμάτητα μπαράζ με την Δώρα Χρυσικού, που παίζει την Αρετή, και γελάγαμε πάρα πολύ βέβαια, αλλά λέγαμε και σκληρά πράγματα, εννοείται πολύ συχνά εισέπραττα ένα ‘πολύ καλά της είπες’, αλλά και ‘αμάν πια, δεν μπορείτε λίγο να κλείσετε το στόμα σας;’», είπε αρχικά η Στέλα Φυρογένη.

Για τη Γη της Ελιάς, η Στέλα Φυρογένη είπε: «Τώρα πια είμαι δήμαρχος και κρίνω ότι αυτό που κάνω είναι ότι καλύτερο για τον Δήμο και θα ήθελα ο Λυκούργος να πάει με τα νερά μου. Ουσιαστικά δεν θέλω να είμαστε αντίπαλοι πάνω σε αυτό. Πρώτη φορά έκανα τηλεόραση με τη Γη της Ελιάς. Ήταν και μία πολύ δύσκολη εποχή εν μέσω κορονοϊού για το θέατρο και ταυτόχρονα ήρθε μία θαυμάσια πρόταση από τον Αντρέα Γεωργίου. Δεν ήμουν από τους ηθοποιούς που σνόμπαραν την τηλεόραση».

Η Στέλα Φυρογένη ανέφερε στη συνέχεια: «Πήγα στην Κύπρο για έναν έρωτα. Κυρίως ήθελα να φύγω από την Αθήνα, γιατί δυσκολευόμουν εκείνη την εποχή. Δεν είμαι τόσο τολμηρή όσο θα ήθελα. Δεν τρώω κρέας εδώ και 20 χρόνια. Δεν θέλω να υπάρχει αίμα στο τραπέζι μου. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου καλύτερο από κάποιους άλλους, γιατί υπάρχει μία παρεξήγηση για τους χορτοφάγους και τους vegan. Θεωρώ ότι είναι ένα προσωπικό ταξίδι και ότι οι ευαίσθητοι άνθρωποι εάν έβλεπαν μία εικόνα από το πως συμπεριφερόμαστε στα ζώα και τι πόνο τους προκαλούμε, είναι φρίκη».

Πηγή: zappit.gr

Related post