Περικλής Κονδυλάτος: «Αυτό που μου έκανε ο Νίκος Μουτσινάς ήταν πολύ άσχημο»

 Περικλής Κονδυλάτος: «Αυτό που μου έκανε ο Νίκος Μουτσινάς ήταν πολύ άσχημο»

Δηλώσεις στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε ο Περικλής Κονδυλάτος. Ο γνωστός σχεδιαστής απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τον Νίκο Μουτσινά.

«Από τις παίκτριες που έχουν περάσει από το GNTM καμία δεν έχει κάνει καριέρα. Από τους κριτές μόνο η Βίκυ Καγιά έχει κάνει τεράστια καριέρα στην Ελλάδα. Πηγαίνοντας στο GNTM δεν σημαίνει ότι θα κάνεις καριέρα, μπορεί και να σου κλείσουν πόρτες. Καλοπροαίρετα εγώ πολλές φορές εκφράζω μια άποψη που δεν έχει σκοπό να πληγώσει άλλους ανθρώπους.

Στο απυρόβλητο των πάνελ είναι οι παρουσιαστές. Γιατί δεν τους σχολιάζουν και πάντα τους υπερασπίζονται; Γιατί φοβούνται μη μείνουν χωρίς δουλειά. Οι δημόσιες σχέσεις εντός της τηλεόρασης δεν με αφορούν, γι’ αυτό και φαίνομαι κακός», είπε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

Ο Περικλής Κονδυλάτος είπε στη συνέχεια: «Δεν νομίζω ότι ο Νίκος Μουτσινάς θα με καλούσε στην εκπομπή του. Δεν μιλούσε άσχημα για μένα, αλλά επειδή έχω ένα ψεύδισμα στο λόγο μου, με παρίστανε. Είναι σαν να παριστάνω έναν άνθρωπο με κινητικά προβλήματα και να κάνω τον κουτσό. Ήταν πολύ άσχημο αυτό και απορώ πως σε μερικούς ανθρώπους επιτρέπεται να το κάνουν αυτό. Ενώ αν πω εγώ για τις κοπέλες με παραπανίσια κιλά που φορούν αποκαλυπτικά ρούχα, σοκάρει».

Πηγή: zappit.gr

Related post