Survivor: Αποχώρησε με συνοπτικές διαδικασίες μετά την επιστροφή από την κλινική

Στον στίβο μάχης του Survivor… νύχτα, ως είθισται την φετινή σεζόν, συναντήθηκαν τρεις παίκτες από την πράσινη ομάδα στο νέο επεισόδιο που ήρθε, τη νύχτα της Παρασκευής, στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Ο λόγος για την Ekaterina, τον Μιχάλη και την Ελένη.

Στο συμβούλιο που προηγήθηκε της μονομαχίας, όπως είδαμε, ρίχθηκαν στον τάκο οι δυο πρώτη από την ομάδα τους για να «στείλει» ο Βλαδίμηρος και την τρίτη στον στίβο μάχης.

Εκεί όπου και ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός παρουσίασε αναλυτικά την δοκιμασία στην οποία και θα έπρεπε να μονομαχήσουν προκειμένου να παραμείνουν, τουλάχιστον για μια ακόμα εβδομάδα, στο ριάλιτι επιβίωσης και τον εξωτικό Άγιο Δομίνικο.

«Καλώς ήρθατε στη μάχη της επιβίωσης! Είχαμε μια καθυστέρηση μιας ημέρας μιας και η Ekaterina ήταν στην κλινική, η Ekateina επέστρεψε άρα η μάχη της επιβίωσης θα συμβεί απόψε το βράδυ» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός για να ζητήσει από τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση στο Survivor να πάρουν θέσεις και να εξηγήσει την ακριβή διαδικασία.

«Αυτός ο αγώνας λειτουργεί αντίστροφα! Ο πρώτος παίκτης που θα χάσει, θα είναι και ο παίκτης ή η παίκτρια που θα αποχωρήσει από το Survivor». Τον πρώτο λόγο, δε, σε μια ακόμα μονομαχία αποχώρησης, είχε η απόλυτη συγκέντρωση και η ισορροπία αν και για έναν ή μία θα ήταν αυτή η τελευταία βραδιά στον Άγιο Δομίνικο.

«Η Ekaterina θα χάσει το κομμάτι της και είναι η παίκτρια που αποχωρεί απόψε» επισήμανε, λίγη ώρα αργότερα, ο Γιώργος Λιανός για να δείξει στην 26χρονη Tik Toker την πόρτα της εξόδου από το Survivor.

«Νιώθω πάρα πολύ περήφανη για τον εαυτό μου και αλήθεια για μένα είμαι νικήτρια. Ήμουν αληθινή στο Survivor» παραδέχθηκε, με χαμόγελο, η Ekaterina για να σβήσει αμέσως μετά, για πάντα, η δάδα της.

Related post