Άδ. Γεωργιάδης για την άρση του καθεστώτος προστασίας των προστατευόμενων μαρτύρων της Novartis: «Είναι μία ημέρα δικαίωσης»

«Η σημερινή απόφαση της Οικονομικής Εισαγγελίας να αφαιρέσει -επιτέλους- την προστασία από τους δύο συκοφάντες, που ψευδώς κατηγόρησαν και εμένα και άλλους 9 συναδέλφους μου για τη Novartis, είναι μία ημέρα δικαίωσης» έγραψε σε ανάρτησή του στο X ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέχεια της άρσης, από την Οικονομική Εισαγγελία του καθεστώτος προστασίας των προστατευόμενων μαρτύρων της Novartis.

Ενώ πρόσθεσε:

«Όμως το προσωπικό στοιχείο υποχωρεί μπροστά στο συμφέρον της Δημοκρατίας. Το μείζον εδώ δεν είναι να τους τιμωρήσουμε, αυτά θα τα αποφασίσει η Δικαιοσύνη με θεσμικό τρόπο. Το μείζον εδώ είναι να αποκαλύψουν ποιοι τους έβαλαν, διότι αποκλείεται μόνοι τους να σκέφθηκαν τέτοια τερατώδη ψεύδη. Η διαλεύκανση αυτής της πτυχής είναι ο μόνος τρόπος να μην επαναληφθεί ποτέ στο μέλλον η εργαλειοποίηση των θεσμών για Πολιτικούς Σκοπούς. Αυτό αφορά όλους τους Έλληνες πολίτες και όχι μόνον εμάς τους 10».

Πηγή: ertnews.gr

Related post