Σταματίνα Τσιμτσιλή: “Όσοι με πείραξαν με χτυπήματα πίσω από την πλάτη, πήραν αυτό που τους άξιζε”

 Σταματίνα Τσιμτσιλή: “Όσοι με πείραξαν με χτυπήματα πίσω από την πλάτη, πήραν αυτό που τους άξιζε”

“Δεν προσευχόμουν να πέσει κάποιος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όταν έγινε, δεν ένιωσα δικαιωμένη” δηλώνει η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Σε εκείνους που επιχείρησαν συνειδητά να την «χτυπήσουν» στο παρελθόν θέλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή να δώσει μια «πληρωμένη» απάντηση, το πρωινό της Πέμπτης, μέσα από τον αέρα του Happy Day στον Alpha. Αφορμή γι’ αυτήν στάθηκε η αντίστοιχη αναφορά του Δημήτρη Μακαλιά σε συνέντευξη που έδωσε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου το προηγούμενο βράδυ.

«Το είδα το νέο στούντιο, το φτιάξανε αλλιώς. Σαν αν αποθήκη το έχουν κάνει. Εγώ έχασα μια εκπομπή, εσύ κέρδισες άλλη μία, έτσι πάει αυτό» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός με χιούμορ στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1.

Αμέσως μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, λοιπόν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή πήρε τον λόγο και επισήμανε τα εξής στην τηλεοπτική της παρέα.

«Και εγώ θεωρώ ότι όσοι με πείραξαν συνειδητά, επί τούτου και με χτυπήματα πίσω από την πλάτη, πήραν αυτό που τους άξιζε και τελικά δικαιώθηκα εγώ. Δεν προσευχόμουν να πέσει κάποιος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όταν έγινε, δεν ένιωσα δικαιωμένη» υπογράμμισε η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha.

Πηγή: zappit.gr

Related post