Ματίνα Παγώνη: “Η Μαρινέλλα τραγουδάει στο δωμάτιο του νοσοκομείου”

 Ματίνα Παγώνη: “Η Μαρινέλλα τραγουδάει στο δωμάτιο του νοσοκομείου”

“Δυνατή γυναίκα είναι, όλα θα πάνε καλά. Είναι από τους ασθενείς που λένε: εγώ θέλω να ζήσω”.

Στο νοσοκομείο παραμένει για περίπου έναν μήνα η Μαρινέλλα, μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη σε συναυλία της στην σκηνή του Ηρωδείου στις 25/9. Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, μίλησε στην εκπομπή Buongiorno το πρωί της Τρίτης (22/10), αναφερόμενη στην κατάσταση της υγείας της σπουδαίας ερμηνεύτριας.

«Η κατάσταση είναι σταθερή, πρέπει να καθίσει τουλάχιστον μία – δύο εβδομάδες στο δωμάτιο να σταθεροποιηθεί και θα δοθούν οι οδηγίες από τους γιατρούς έτσι ώστε να ακολουθήσει την ειδική θεραπεία που πρέπει», είπε αρχικά η Ματίνα Παγώνη για τη Μαρινέλλα.

«Αποφασίζει η οικογένεια αν θα γίνει σε ειδικό κέντρο ή στο εξωτερικό. Αυτό πρέπει να ακολουθήσει και έτσι πρέπει να γίνει. Σε αυτές τις περιπτώσεις καλό είναι οι ασθενείς αυτοί να πάνε σε ειδικά κέντρα, η βοήθεια είναι μεγαλύτερη και υπάρχουν και μηχανήματα αποκλειστικά για αυτές τις θεραπείες», σχολίασε στη συνέχεια.

«Δυνατή γυναίκα είναι, όλα θα πάνε καλά. Είναι από τους ασθενείς που λένε: εγώ θέλω να ζήσω. Είναι δύο οι κατηγορίες των ασθενών: αυτοί που το παλεύουν και αυτοί που παραδίδουν τα όπλα», επισημαίνει η Ματίνα Παγώνη στην πρωινή εκπομπή του MEGA.

«Η ζωή της Μαρινέλλας είναι το τραγούδι, η Μαρινέλλα τραγουδάει μέσα στο δωμάτιο του νοσοκομείου. Ήταν μια δύσκολη περιπέτεια αυτή, δεν ήταν εύκολα τα πράγματα. Ένα άτομο που βγαίνει από ΜΕΘ ή νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, όσο λιγότερες επισκέψεις έχει τόσο καλύτερα είναι. Πρέπει να απαγορεύονται οι επισκέψεις πολλών ατόμων, μόνο η οικογένεια, λόγω των λοιμώξεων και των ιώσεων που κυκλοφορούν», καταλήγει η Ματίνα Παγώνη για την κορυφαία ερμηνεύτρια.

Πηγή: zappit.gr

Related post