Δολοφονία 23χρονης εγκύου: Διακοπή της δίκης για τις 2 Δεκεμβρίου – Παράταση της κράτησης των τριών κατηγορουμένων για έξι μήνες

Η δίκη για τη δολοφονία της Φαίης Μπακογιώργου διακόπηκε για τις 2 Δεκεμβρίου. Η ακροαματική διαδικασία δεν ξεκίνησε για τρίτη φορά λόγω παραίτησης του συνηγόρου της κατηγορουμένης σπιτονοικοκυράς και ανάγκης για αυτεπάγγελτο διορισμό νέου. Το δικαστήριο παράλληλα, υιοθετώντας και την εισαγγελική πρόταση αποφάσισε την παράταση της προσωρινής κράτησης των τριών κατηγορουμένων για ακόμη έξι μήνες.

Νωρίτερα ο εισαγγελέας της έδρας είχε αντιδράσει έντονα στα συνεχή κωλύματα που προκαλούνται από την πλευρά της κατηγορουμένης για την ανθρωποκτονία της 23χρονης εγκύου στην Κυψέλη.

Χαρακτηριστικός είναι ο διάλογος ανάμεσά στον πρόεδρο και την κατηγορούμενη:

Εισαγγελέας: Δεν μας κάνατε τη χάρη να έρθετε στις προηγούμενες δικάσιμους. Αυτά τα κόλπα δεν ξέρω ποιος σας υπαγορεύει να τα κάνετε, αλλά το δικαστήριο δεν θα σας αφήσει να βγείτε έξω. Έγινα κατανοητός;

Κατηγορούμενη: Δεν το έκανα εγώ! Δεν μπορούσαν να βρούνε χρήματα για το δικηγόρο…

Εισαγγελέας: Ποιος το κάνει; Έχουμε έρθει τρεις φορές και δεν έχουμε ξεκινήσει εκδίκαση υπόθεσης εξαιτίας σας…

Πρόεδρος: Διατάξαμε τη βίαιη προσαγωγή σας για να έρθετε… γιατί συνέβη αυτό; Το επεισόδιο θεωρείται λήξαν. Το δικαστήριο είναι υποχρεωμένο να σας διορίσει δικηγόρο.

Πηγή: ertnews.gr

Related post