Ηράκλειο: Θύμα παράσυρσης ο γνωστός επιχειρηματίας Μανώλης Παπακαλιάτης – Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στη ΜΕΘ

 Ηράκλειο: Θύμα παράσυρσης ο γνωστός επιχειρηματίας Μανώλης Παπακαλιάτης – Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στη ΜΕΘ

Στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Βενιζέλειου νοσοκομείου Ηρακλείου νοσηλεύεται με πολλαπλά κατάγματα μετά από τροχαίο ο γνωστός τουριστικός πράκτορας και ξενοδόχος Μανώλης Παπακαλιάτης.

Τα ξημερώματα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση ανοιχτού κατάγματος στο μηρό και στην κνήμη, ενώ έχει υποστεί κάταγμα στο σπλαχνικό κρανίο, στην αυχενική μοίρα και στις πλευρές.

Ο Μανώλης Παπακαλιάτης κινείτο πεζή στην οδό Κρασαδάκη, σε δρόμο με ελλιπή φωτισμό στην περιοχή του Άη Γιάννη, όταν ένα διερχόμενο δίκυκλο τον παρέσυρε προκαλώντας του πολλαπλά τραύματα. Ήταν μια από τις σχεδόν καθημερινές βόλτες που έκανε στις γειτονιές γύρω από το σπίτι του, σε ένα δρόμο που συνήθως τα οχήματα αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες, χωρίς να υπάρχει φωτισμός ή διαγράμμιση.

Το δίκυκλο οδηγούσε ένας 57χρονος άντρας με συνεπιβάτη έναν 17χρονο, οι οποίοι σταμάτησαν και ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Μετά από την πρώτη επέμβαση στην οποία υπεβλήθη τα ξημερώματα, ο γνωστός επιχειρηματίας, πατέρας του σκηνοθέτη και ηθοποιού Χριστόφορου Παπακαλιάτη, είναι αιμοδυναμικά σταθερός και διατηρεί επαφή με το περιβάλλον, ωστόσο οι γιατροί αναμένουν την εξέλιξη της κατάστασής του, ώστε να υποβληθεί και σε επόμενο χειρουργείο.

Πηγή: ertnews.gr

Related post