Θρίλερ στη Χαλκιδική: Οστά βρέθηκαν κοντά στο σημείο όπου εξαφανίστηκε 41χρονος

 Θρίλερ στη Χαλκιδική: Οστά βρέθηκαν κοντά στο σημείο όπου εξαφανίστηκε 41χρονος

Ένα νέο θρίλερ εκτυλίσσεται τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή του Πολύχρονου, στη Χαλκιδική, καθώς εντοπίστηκαν οστά σε πολύ κοντινή απόσταση από το σημείο όπου είχε εξαφανιστεί πριν από δύο χρόνια ο 41χρονος Μπάντρι Μουραλασβίλι. Στο σημείο βρέθηκαν επίσης έγγραφα που ανήκουν στον αγνοούμενο, γεγονός που ενισχύει τις υποψίες ότι τα οστά μπορεί να ανήκουν σε εκείνον.

Σύμφωνα με πληροφορίες του **thestival.gr**, την Τρίτη 15 Οκτωβρίου, ένας άνδρας που πραγματοποιούσε εργασίες εκχέρσωσης σε χωράφι βρέθηκε μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα, καθώς εντόπισε οστά. Το συγκεκριμένο χωράφι βρίσκεται απέναντι από το σημείο όπου, στις 2 Οκτωβρίου 2022, χάθηκαν τα ίχνη του 41χρονου Μπάντρι Μουραλασβίλι μετά από τροχαίο ατύχημα.

Αμέσως μόλις βρέθηκαν τα οστά, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σημείο για να ξεκινήσει έρευνες. Κατά τη διάρκεια της επιτόπιας έρευνας, οι αστυνομικοί εντόπισαν έγγραφα που ανήκουν στον αγνοούμενο, ενώ βρέθηκαν επίσης ένα φθαρμένο παντελόνι, δύο κινητά τηλέφωνα, και ένα πορτοφόλι με την ταυτότητα και το δίπλωμά του.

Τα οστά έχουν σταλεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία για να διαπιστωθεί μέσω ανάλυσης DNA αν ανήκουν στον Μπάντρι Μουραλασβίλι, ο οποίος αγνοείται για δύο χρόνια.

Ο 41χρονος χάθηκε το βράδυ της 2ας Οκτωβρίου 2022, όταν το αυτοκίνητό του εξετράπη της πορείας του στην επαρχιακή οδό Μουδανιών – Παλιουρίου. Παρά τις έρευνες που ακολούθησαν αμέσως μετά το συμβάν, δεν είχε βρεθεί κανένα ίχνος του. Μάρτυρες ανέφεραν ότι είδαν έναν αιμόφυρτο άνδρα να φεύγει από το σημείο του τροχαίου, αλλά δεν κατέστη δυνατό να εντοπιστεί από τις αστυνομικές αρχές, την Πυροσβεστική και τους εθελοντές που συμμετείχαν στις έρευνες.

Σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας, η περιοχή όπου βρέθηκαν τα οστά ήταν δύσβατη, με πυκνή βλάστηση, γεγονός που δυσχέρανε τις αρχικές έρευνες.

Related post