Ο κορυφαίος όλων πάει στην προπόνηση τρεις ώρες νωρίτερα

 Ο κορυφαίος όλων πάει στην προπόνηση τρεις ώρες νωρίτερα

Σύμφωνα με τον Μπέκαμ, ο Αργεντίνος σούπερ σταρ, παρά την τεράστια καριέρα του, έδειξε την αφοσίωσή του και τον επαγγελματισμό του από την πρώτη κιόλας μέρα στην ομάδα, φτάνοντας στο προπονητικό κέντρο τρεις ώρες νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα.

Συγκεκριμένα, ο Μπέκαμ δήλωσε: «Θα σας πάω πίσω στην πρώτη ημέρα που ήρθε στο προπονητικό μας κέντρο. Έφτασε στις 6:50 το πρωί! Και δεν υπήρχε κανείς άλλος στο προπονητικό κέντρο, εκτός από έναν άνθρωπο που του άνοιξε την πόρτα. Ήταν εκεί στις 6:50. Ναι, ο Λιονέλ Μέσι, στις 6:50!»

Αυτό που κάνει την ιστορία ακόμα πιο εντυπωσιακή είναι το γεγονός ότι η προπόνηση της ομάδας δεν ξεκινούσε πριν τις 10:00. Ωστόσο, ο Μέσι δεν άφησε τον χρόνο να πάει χαμένος. Βρέθηκε κατευθείαν στο γυμναστήριο, προθερμαινόταν και έκανε όλες τις ασκήσεις που συνηθίζουν να κάνουν οι νεαροί παίκτες. «Εξακολουθεί να τα κάνει αυτά, ακόμα και στην ηλικία του», προσθέτει ο Μπέκαμ. «Με όλα όσα έχει κερδίσει στην καριέρα του, θα περίμενε κανείς να είναι λίγο πιο χαλαρός».

Ο Μπέκαμ τόνισε επίσης ότι αν έπρεπε να περιγράψει τον Μέσι με μία λέξη, αυτή θα ήταν “νικητής”. Ο Αργεντίνος αστέρας, παρά τα αμέτρητα τρόπαια και τις ανεπανάληπτες διακρίσεις που έχει κατακτήσει, εξακολουθεί να επιδεικνύει την ίδια πειθαρχία και αφοσίωση που είχε από την αρχή της καριέρας του, κάτι που αποδεικνύει το γιατί είναι ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, αν όχι ο κορυφαίος.

Η ιστορία αυτή αναδεικνύει όχι μόνο την ταπεινότητα και τον επαγγελματισμό του Μέσι, αλλά και το πάθος του για το άθλημα, δείχνοντας σε όλους ότι η επιτυχία δεν είναι τυχαία, αλλά αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και αφοσίωσης.

//Α.

Πηγή: ertsports.gr

Related post