Παναγιώτης Μπουγιούρης: “Το σήριαλ αυτό του ΑΝΤ1 ήταν copy-paste του Grey’s Anatomy”

 Παναγιώτης Μπουγιούρης: “Το σήριαλ αυτό του ΑΝΤ1 ήταν copy-paste του Grey’s Anatomy”

“Μπήκα σε πραγματικό χειρουργείο. Μπήκα και βγήκα 2-3 φορές, μου ήρθε να λιποθυμήσω”.

Στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» φιλοξενήθηκε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης. Τον γνωστό ηθοποιό υποδέχθηκε η Αθηναΐς Νέγκα, κάνοντας μαζί του μία ζεστή και εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για το θέατρο και τη ζωή, αναφερόμενος μεταξύ άλλων στο σήριαλ «Ιατρικό Απόρρητο» για τις ανάγκες του οποίου δέχθηκε να μπει σε πραγματικό χειρουργείο.

«Ήταν ένα σήριαλ που κάναμε στον ΑΝΤ1, λεγόταν «Ιατρικό Απόρρητο», ήταν ένα copy-paste του Grey’s Anatomy, ένα ιατρικό δράμα. Εγώ έπρεπε να κάνω έναν πολύ ικανό και φιλόδοξο χειρουργό. Ο ρόλος του γιατρού έχει μία φόρμα και, επειδή έχω έναν πολύ καλό φίλο χειρουργό, ζήτησα τη γνώμη του», είπε αρχικά ο Παναγιώτης Μπουγιούρης.

«Κάποια στιγμή μου πρότεινε να μπω σε πραγματικό χειρουργείο και το έκανα. Ήθελα να δω πώς ντύνεται ο γιατρός, πώς πλένεται, πώς φοράνε τα γάντια και πώς πλένονται, όλη τη διαδικασία. Ήταν πολύ βοηθητικό», συνέχισε στην αφήγησή του ο ηθοποιός.

«Μπήκα και βγήκα 2-3 φορές, μου ήρθε να λιποθυμήσω. Πήρα όμως όλη αυτή την αύρα. Το μυστικό είναι να βρεις πόσο συγκεντρωμένος και πόσο χαλαρός είναι ταυτόχρονα ένας γιατρός στο χειρουργείο. Να βρεις αυτή την ισορροπία. Πολλοί φίλοι τηλεθεατές, γιατροί, χειρουργοί και τα λοιπά, μου είπαν αργότερα ότι τους άρεσε πολύ το ύφος μου», περιέγραψε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης στην κάμερα του Action24.

Πηγή: zappit.gr

Related post