Μάγδα Τσαγγάνη: «Έβγαλα καρκίνο από το άγχος και την αγωνία»

 Μάγδα Τσαγγάνη: «Έβγαλα καρκίνο από το άγχος και την αγωνία»

Στο Πρωινό και την Αναστασία Ζάρκα έδωσε συνέντευξη η Μάγδα Τσαγγάνη. Η ηθοποιός μίλησε για τη μάχη της με τον καρκίνο, την καταστροφή του σπιτιού της, αλλά και για τους Μάρκο Σεφερλή και Στάθη Ψάλτη.

«16 χρόνια παλεύω! Δεν νικάς τον καρκίνο, απλά αν είσαι τυχερός, δεν κάνει μετάσταση. Δεν θέλω να εργαστώ τηλεοπτικά, κουράστηκα. Έκλεισα 48 χρόνια στο επάγγελμα. Δεν θέλω και δεν μπορώ άλλο. Δεν ξέρω πώς έκανα αυτό το επάγγελμα. Από άγχος και πολλή αγωνία έπαθα τον καρκίνο», είπε αρχικά η Μάγδα Τσαγγάνη.

Για την περιπέτεια που περνά με το σπίτι της, η Μάγδα Τσαγγάνη είπε: «Ένας Αιγύπτιος έκαψε όλη την πολυκατοικία και το σπίτι μου. Έμεινα άστεγη κι έχασα όλο μου το βιος από έναν ανεγκέφαλο δολοφόνο. Μετά έκαναν πλιάτσικο κι εγώ ξαφνικά τώρα έφτασα να πληρώνω ενοίκιο. Βρέθηκα ξαφνικά με ένα καμένο σπίτι, πώς αντέχω δεν μπορώ να καταλάβω».

Η Μάγδα Τσαγγάνη πρόσθεσε στη συνέχεια: «Ο Μάρκος Σεφερλής είναι ένα άλλο ταλέντο, διαφορετικό από τον Στάθη Ψάλτη. Ο Στάθης είχε την προσωπικότητά του, το ταλέντο του. Γιατί το έγραψε αυτό ο Σίλας Σεραφείμ; Άλλο ο Μάρκος και άλλο ο Στάθης. Ο Στάθης ήταν για μένα σαν αδερφός μου».

Related post