Οδηγός έπαιζε «συγκρουόμενα» σε κεντρικό δρόμο της Κυψέλης – Τράκαρε 17 οχήματα και εγκατέλειψε το σημείο

Μια απίστευτη ιστορία παραβατικής οδηγικής συμπεριφοράς σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 16 Οκτωβρίου στην Κυψέλη όταν ο οδηγός ενός αυτοκινήτου, φτάνοντας στην Πλατεία Αμερικής, προσέκρουσε για άγνωστο λόγο σε 17 σταθμευμένα οχήματα προκαλώντας τους σοβαρές υλικές ζημιές.

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 23:30 το βράδυ της Τετάρτης στην οδό Καρπάθου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Μηθύμνης και Σταυροπούλου. Μετά την πρόσκρουση του οχήματος του στα αυτοκίνητα ο οδηγός δεν σταμάτησε αλλά έφυγε από το σημείο, εγκαταλείποντας το όχημά του.

«Οι ιδιοκτήτες τους βρήκαν διαλυμένους τους προφυλακτήρες, τους καθρέπτες, τα φανάρια, τις πόρτες και άλλα σημεία» ανέφερε η δημοσιογράφος του EΡΤΝews με τις «ζημιές να είναι αξίας είναι χιλιάδων ευρώ».

Μετά από έρευνες της ΕΛΑΣ βρέθηκε ο ιδιοκτήτης του οχήματος, ο οποίος μεταφέρθηκε στην Τροχαία Αθηνών προκειμένου να γίνει καταγραφή των ζημιών. Τα τρακαρισμένα αυτοκίνητα παραμένουν στο σημείο όπου γίνεται η καταγραφή των ζημιών για την αποζημίωση των οποίων ευθύνεται ο οδηγός που εγκατέλειψε το σημείο. Mέχρι στιγμής δεν έχει διαπιστωθεί εάν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Πηγή: ertnews.gr

Related post