«Καλύτερα να μην το πεις σε κανέναν, αλλιώς θα εξαφανιστείς» – Όσα αναφέρουν οι έξι νέες κατηγορίες εναντίον του Diddy

 «Καλύτερα να μην το πεις σε κανέναν, αλλιώς θα εξαφανιστείς» – Όσα αναφέρουν οι έξι νέες κατηγορίες εναντίον του Diddy

Ο Sean “Diddy” Combs αντιμετωπίζει νέες κατηγορίες για βιασμό, σεξουαλική κακοποίηση και σεξουαλική επίθεση μετά από σειρά νέων μηνύσεων που κατατέθηκαν τη Δευτέρα.

Τουλάχιστον έξι αγωγές κατατέθηκαν στο ομοσπονδιακό δικαστήριο της Νέας Υόρκης από δύο γυναίκες και τέσσερις άνδρες. Περιλαμβάνουν ισχυρισμούς που εκτείνονται από το 1995 έως το 2021.

Οι κατήγοροι που δεν κατονομάζονται ισχυρίζονται ότι ορισμένες από τις επιθέσεις έγιναν στα πάρτι του, στα οποία συμμετείχαν διάσημες προσωπικότητες.

Οι δικηγόροι του Diddy αρνήθηκαν τους ισχυρισμούς, αναφέροντας σε δήλωση στο BBC ότι «δεν έχει επιτεθεί ποτέ σεξουαλικά σε κανέναν – ενήλικα ή ανήλικο, άνδρα ή γυναίκα».

«Με διάταξε απότομα να γδυθώ»

Ένας από τους κατηγόρους είπε ότι ήταν 16 ετών όταν παρακολούθησε ένα από τα πάρτι του στο Hamptons το 1998. Στη μήνυση, περιγράφει ότι ενθουσιάστηκε που έλαβε μια πρόσκληση στο πάρτι του Combs, το οποίο ήταν μια κορυφαία ετήσια εκδήλωση με διασημότητες.

Ο κατήγορος είπε ότι είδε αμέτρητους διασημότητες καθώς περπατούσε και έπεσε πάνω στον Diddy ενώ ήταν στο δρόμο για το μπάνιο. Είπε ότι άρχισε να μιλά με τον Combs για την είσοδο στη μουσική βιομηχανία, ενώ πήγαιναν σε κάποιο πιο ιδιωτικό μέρος. Ο κατήγορος ισχυρίζεται ότι κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, ο Diddy τον διέταξε απότομα να γδυθεί.

Η μήνυση περιλαμβάνει μια φωτογραφία του ζευγαριού μαζί στο πάρτι με το πρόσωπο του εφήβου θολό.

Σύμφωνα με τη μήνυση, ο κ. Combs είπε ότι ήταν «μια ιεροτελεστία» και «η διαδρομή για να γίνεις σταρ».

«Την χάιδεψε, την κακοποίησε και τελικά τη βίασε»

Μια άλλη μήνυση που κατατέθηκε τη Δευτέρα περιλαμβάνει ισχυρισμούς μιας γυναίκας που ανέφερε ότι ο Diddy ,τη βίασε σε δωμάτιο ξενοδοχείου το 2004 όταν ήταν 19χρονη φοιτήτρια.

Σύμφωνα με τη μήνυση, γνώρισε τον μεγιστάνα της μουσικής σε μια φωτογράφιση, όπου στη συνέχεια κάλεσε την ίδια και μια φίλης της να παρευρεθούν σε ένα ιδιωτικό πάρτι στο ξενοδοχείο του. Μόλις έφτασαν, η μήνυση αναφέρει ότι ο κ. Combs «την χάιδεψε, την κακοποίησε και τελικά τη βίασε» παρά το γεγονός ότι εκείνη του ζήτησε επανειλημμένα να σταματήσει.

Η γυναίκα, τότε πρωτοετής στο κολέγιο, ισχυρίζεται ότι ανάγκασε επίσης τη φίλη της να του κάνει στοματικό σεξ και απείλησε τη ζωή της και της φίλης της, εάν δεν συμμορφώνονταν.

Μια άλλη γυναίκα ισχυρίστηκε ότι της επιτέθηκε και τη βίασε σε ένα μπάνιο το 1995 σε ένα πάρτι στο Μπρούκλιν για το μουσικό βίντεο του Smalls, «One More Chance». Σύμφωνα με την ίδια, ο Combs την έφερε στο μπάνιο για να μιλήσουν ιδιωτικά και στη συνέχεια άρχισε να τη φιλάει απροσδόκητα. Όταν προσπάθησε να απομακρυνθεί, ισχυρίζεται πως εκείνος χτύπησε το κεφάλι της στον τοίχο, με αποτέλεσμα να πέσει στο πάτωμα. Η γυναίκα είπε ότι προσπάθησε να δραπετεύσει, αλλά ο Combs τη χτύπησε ξανά και τη βίασε.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τη γυναίκα, ο Combs προσάρμοσε αδιάφορα τα ρούχα του και της είπε: «Καλύτερα να μην το πεις σε κανέναν αυτό, αλλιώς θα εξαφανιστείς».

Σε μια άλλη μήνυση, ένας άνδρας που εργαζόταν ως φύλακας στο λευκό πάρτι του στο Hamptons το 2006 ισχυρίζεται ότι ο σταρ του έδωσε ένα αλκοολούχο ποτό το οποίο o πιστεύει πως περιείχε κάποιο ναρκωτικό που τον έκανε να νιώθει άρρωστος. Ο άνδρας ισχυρίστηκε ότι ο Combs τον έσπρωξε στη συνέχεια σε ένα φορτηγό, τον κράτησε κάτω και του επιτέθηκε σεξουαλικά.

Στις άλλες αγωγές που κατατέθηκαν τη Δευτέρα, ο Combs κατηγορείται ότι ανάγκασε έναν άνδρα να του κάνει στοματικό σεξ στον αποθηκευτικό χώρο του καταστήματος Macy’s στην Herald Square του Μανχάταν το 2008 και ότι επιτέθηκε σεξουαλικά σε έναν άνδρα σε ένα πάρτι τον Οκτώβριο του 2021, ο οποίος υποπτεύεται ότι ένα ποτό με ναρκωτικά τον άφησε ανίκανο να αντεπιτεθεί.

Ο δικηγόρος Tony Buzbee με έδρα το Τέξας, ο οποίος εκπροσωπεί τους κατηγόρους, είπε ότι εκπροσωπεί περισσότερα από 100 άτομα που σχεδιάζουν να μηνύσουν τον ράπερ με κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση, βιασμό και σεξουαλική εκμετάλλευση.

Ο Buzbee είπε ότι μερικά από τα φερόμενα θύματα είναι παιδιά.

«Θα αφήσουμε τους ισχυρισμούς στις καταγγελίες που κατατέθηκαν να μιλήσουν από μόνες τους και θα εργαστούμε για να αποδοθεί δικαιοσύνη», είπε ο κ. Buzbee σε δήλωση μετά την κατάθεση των μηνύσεων τη Δευτέρα.

«Αναμένουμε να καταθέσουμε πολλές περισσότερες υποθέσεις μέσα στις επόμενες εβδομάδες ονομάζοντας τον κ. Combs και άλλους ως κατηγορούμενους, καθώς συνεχίζουμε να συλλέγουμε αποδεικτικά στοιχεία και να προετοιμάζουμε τις καταθέσεις».

Ο Sean Diddy Combs έχει αρνηθεί όλες τις αστικές και ποινικές αξιώσεις εναντίον του. Αντιμετωπίζει ομοσπονδιακές ποινικές κατηγορίες για εκβιασμό και σεξουαλική διακίνηση.

Η δίκη του θα ξεκινήσει στις 5 Μαΐου 2025.

Υπενθυμίζεται πως ομοσπονδιακός δικαστής της Νέας Υόρκης απέρριψε το αίτημά τους για εγγύηση, υποστηρίζοντας ότι ο κ. Combs αποτελούσε «σοβαρό κίνδυνο φυγής».

ΠΗΓΗ: Independent -BBC -ΑΠΕ-ΜΠΕ

Related post