Συγκλονίζει η μητέρα του Μάθιου Πέρι: Ήταν σαν προαίσθημα πριν φύγει – Δείτε βίντεο

 Συγκλονίζει η μητέρα του Μάθιου Πέρι: Ήταν σαν προαίσθημα πριν φύγει – Δείτε βίντεο

Η μητέρα του Μάθιου Πέρι, Σουζάν Μόρισον, μίλησε για τις τελευταίες στιγμές που πέρασαν μαζί, με αφορμή την πρώτη επέτειο του θανάτου του ηθοποιού, που έγινε γνωστός από τη σειρά «Friends». Όπως αποκάλυψε, είχαν μια ανοιχτή συζήτηση για πρώτη φορά μετά από χρόνια, λίγο πριν ο Πέρι φύγει από τη ζωή στο σπίτι του στο Λος Άντζελες στις 28 Οκτωβρίου 2023.

«Πέρασε μια περίοδο, λίγο πριν πεθάνει, που μου έδειχνε ένα από τα καινούρια του σπίτια», δήλωσε η Μόρισον στην εκπομπή «Today» του NBC. «Ήρθε κοντά μου και είπε “Σε αγαπώ τόσο πολύ και είμαι χαρούμενος που είμαστε μαζί τώρα”. Ήταν σαν να ήταν προαίσθημα ή κάτι τέτοιο. Δεν το σκέφτηκα τότε, αλλά πόσα χρόνια είχαμε να κάνουμε τέτοια συζήτηση;».

Η Μόρισον εξέφρασε την ανησυχία της ότι ο Πέρι δεν φοβόταν πλέον για το μέλλον του, αποδίδοντας το γεγονός στο νέο φάρμακο που έπαιρνε. Παράλληλα, ο πατριός του Πέρι, Κιθ Μόρισον, περιέγραψε τη στιγμή που έμαθαν τα νέα του θανάτου του με ένα συγκλονιστικό τηλεφώνημα. «Κάποιος κάλεσε τη Σουζάν και της είπε απλά: “Ο Μάθιου πέθανε”», ανέφερε.

Η οικογένεια εκφράζει την υποστήριξή της για τις συλλήψεις των υπεύθυνων που προμήθευσαν την κεταμίνη, η οποία προκάλεσε τον θάνατο του Πέρι. Ο Κιθ προειδοποίησε ότι η δικαιοσύνη δεν θα αμελήσει τους εμπόρους που προμηθεύουν επικίνδυνες ουσίες.

### Ετικέτες

Related post