Στηβ Μιλάτος για Fipster: “Δεν με ενδιαφέρει σαν άνθρωπος και σαν προσωπικότητα, δεν κολλάνε τα χνώτα μας”

“Από όταν σταμάτησε τη συνεργασία με τον Νίκο Μουτσινά, για προσωπικούς λόγους πέρα από τη δουλειά του, άρχισε να σβήνει ανθρώπους”.

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» μίλησε ο Στηβ Μιλάτος, καθώς τον συνάντησε σε βραδινή του έξοδο, στο OPEN. Μάλιστα, το γνωστό μοντέλο θέλησε αφενός να ζητήσει συγνώμη από τον Fipster που σε πρόσφατες δηλώσεις τον είχε αποκαλέσει κακό άνθρωπο και αφετέρου να εξηγήσει γιατί δεν τον ενδιαφέρει σαν άνθρωπο.

Ειδικότερα, ο Στηβ Μιλάτος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι καλά, έβγαλα αυτά που ήθελα να πω από μέσα μου, τα είπα, γιατί κάποιες φορές σε τρώει λίγο και το δίκιο σου. Θα πω τα εξής για τον Fipster, γι’ αυτό το οποίο είπε. Η συνέντευξη, η οποία εννοούσε, είναι στον κ. Μουτσινά την οποία είχαμε κάνει μετά το Big Brother και άλλα δυο καλέσματα τα οποία είχα κάνει μέσω της εταιρίας. Αυτή τη συνεργασία εννοούσα και αναφέρθηκα στον Fipster γιατί με ρώτησαν γι’ αυτό που έκανε με τη Super Κική».

«Αναφέρθηκα σε αυτό το πράγμα γιατί ήταν κάτι που μπήκα να δω μετά και λέω για κάτσε να δω τι ανέβασε αυτός ο άνθρωπος για τη Super Κική και είδα ότι με είχε σβήσει. Τον ρώτησα, δεν μου απάντησε, θεώρησα ανούσιο και χαζό το unfollow εφόσον υπήρχε μια συνεργασία και δεν υπήρχε κάποια προσωπική κόντρα μεταξύ μας γιατί δεν τον γνωρίζω. Απλά ήθελα να μάθω το γιατί. Συγνώμη για τη λέξη κακός, θα το ξαναναφέρω κ αι άλλη μια φορά γιατί έχει πάθει σοκ. Με αυτή την έννοια ήταν λάθος η λέξη που χρησιμοποίησα. Εμένα μου φαίνεται κομπλεξικό το χιούμορ και διαφορετικό γούστο από αυτό το οποίο έχω εγώ».

«Από τη στιγμή που σταμάτησε τη συνεργασία που είχε με τον Νίκο Μουτσινά, για διάφορους προσωπικούς λόγους πέρα από τη δουλειά του, ξαφνικά άρχισε να σβήνει μετά τους ανθρώπους τους οποίους γνώρισε μέσω της εκπομπής και να κρατάει αυτούς με τους οποίους συνεργάζεται και συμπαθεί. Μπράβο του, με γεια του και χαρά του, απλά ήθελα να ρωτήσω εγώ το γιατί».

«Εσύ θα έμπαινες στη διαδικασία να βρεις έναν δίαυλο επικοινωνίας με τον Fipster για να το λύσετε;» αναρωτήθηκε τότε η ρεπόρτερ για να τοποθετηθεί ο Στηβ Μιλάτος ως εξής. «Όχι. Δεν με ενδιαφέρει σαν άνθρωπος, δεν με ενδιαφέρει σαν προσωπικότητα, δεν κολλάνε τα χνώτα μας, δεν έχουμε κοινές παρέες, δεν έχουμε κοινή δουλειά. Στο Youtube στο κανάλι του δεν θα πήγαινα ποτέ καλεσμένος οπότε με έβγαλε από τον κόπο να τον σβήσω και γω».

Πηγή: zappit.gr

Related post