Κώστας Μαρτάκης: “Ζητάω συγνώμη, θα ήθελα να μου ζητήσουν συγνώμη και αυτοί που έχουν κάνει τα μαναφούκια”

 Κώστας Μαρτάκης: “Ζητάω συγνώμη, θα ήθελα να μου ζητήσουν συγνώμη και αυτοί που έχουν κάνει τα μαναφούκια”

“Σίγουρα κάποιους έχω ενοχλήσει και έχουν προσπαθήσει να μου κάνουν κακό” υπογραμμίζει ο Κώστας Μαρτάκης.

Την καλή του φίλη, Ελένη Τσολάκη συνάντησε ο Κώστας Μαρτάκης, το πρωινό της Δευτέρας, στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου στο OPEN. Μάλιστα, ανάμεσα σε άλλα, ο όμορφος τραγουδιστής αναφέρθηκε στη σχέση που είχε με τα media καθ’ όλη τη διάρκεια της καλλιτεχνικής του διαδρομή και τα… μαναφούκια.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Μαρτάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «γενικά τα media μου έχουν φερθεί πάρα πολύ ωραία, είμαι ένας άνθρωπος που δεν μου αρέσουν τα προβλήματα και μάλλον το εκπέμπω αυτό. Όταν υπάρχουν προβλήματα που θεωρώ ότι δεν μου ταιριάζουν ψυχικά, γιατί δεν είναι στο ένα πρόβλημα, σηκώνω τα χέρια ψηλά και φεύγω. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, στο ένα πρόβλημα, το πάω μέχρι τέλους. Ψυχικά όμως δεν θέλω να ταλαιπωρώ τον εαυτό μου. Μου έχουν φερθεί πάρα πολύ ωραία και στην τηλεόραση και στο θέατρο και στο τραγούδι».

«Σίγουρα κάποιους έχω ενοχλήσει και έχουν προσπαθήσει να μου κάνουν κακό, σίγουρα μπορεί εγώ να έχω παρεξηγήσει κάποιους άλλους. Είναι πολλά χρόνια πορείας οπότε μπορεί να έχουν συμβεί μαναφούκια άθελα μου. Ζητάω συγνώμη σε όποιον έχω ενοχλήσει, θα ήθελα να μου ζητήσουν συγνώμη και αυτοί που έχουν κάνει τα μαναφούκια αλλά δεν πειράζει, είμαι μεγάλη καρδιάς. Δεν θα γίνει τίποτα και δεν με νοιάζει κιόλας».

«Έχω μια φιλοσοφία που λέω ότι οι άνθρωποι που ασχολούνται με τα παλιά είναι παλιάνθρωποι. Οπότε τα αφήνεις πίσω και πας παρακάτω. Λόγω ζωδίου είμαι και γω πολύ οξύθυμος και παρορμητικός αλλά δεν φτάνω στο σημείο να θέλω να κάνω κακό σε κάποιον άλλο. Κι όσες φορές έχω φτάσει σε σημείο να φουντώσω πάρα πολύ, δεν το κάνω γιατί το θεωρώ πολύ κακό» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Κώστας Μαρτάκης στην ψυχαγωγική εκπομπή της Ελένης Τσολάκη στο OPEN.

Πηγή: zappit.gr

Related post