Στέφανος Κασσελάκης: Η έκπληξη και οι ευχές στον αέρα για τον Δημήτρη Πανόπουλο

 Στέφανος Κασσελάκης: Η έκπληξη και οι ευχές στον αέρα για τον Δημήτρη Πανόπουλο

Σε απευθείας σύνδεση από τη Θεσσαλονίκη εμφανίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης στην εκπομπή Weekenders. Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στη συμπρωτεύουσα για τον εορτασμό του πολιούχου της, Αγίου Δημητρίου, και έστειλε τις ευχές του στον υποψήφιο ευρωβουλευτή του κόμματος, Δημήτρη Πανόπουλο.

«Καλημέρα! Δημήτρη, αγαπητέ υποψήφιε ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, σε χαιρόμαστε! Χρόνια πολλά σε σένα και σε όλους τους Δημήτρηδες και τις Δήμητρες!», είπε με χαμόγελο ο Στέφανος Κασσελάκης στον παρουσιαστή.

«Υποψήφιε όπου πιστεύεις ότι θα είσαι, σε ευχαριστώ», απάντησε με νόημα ο Δημήτρης Πανόπουλος.

«Είναι μία όμορφη και μία μεγάλη γιορτή. Να κάνουμε τη συμπρωτεύουσά μας μία πραγματική πρωτεύουσα των Βαλκανίων», πρόσθεσε ο Στέφανος Κασσελάκης, ενώ λαμβάνοντας μία ερώτηση για τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ απάντησε με χιούμορ: «Κατευθείαν στην πολιτική ερώτηση, δεν μπορούσες να ξεκινήσεις με κάτι άλλο;».

«Νομίζω ότι έναν χρόνο στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ήμουν πάντα σε προεκλογικούς ρυθμούς, οπότε ναι, είμαι και τώρα. Θα υπάρξει συνέδριο και αυτό είναι το ανώτατο όργανο του κόμματος που θα αποφασίσει για όλα», επισήμανε χαρακτηριστικά.

«Προφανώς και με αποκαλείτε πρόεδρο αλλά για μένα το αξίωμα, ο τίτλος είναι ανούσιος. Το βασικό είναι τη νομιμοποίησή σου να την αντλείς από τον λαό. Το θέμα είναι να υπάρχει δημοκρατία στο ίδιο μας το κόμμα», υπογράμμισε ο Στέφανος Κασσελάκης σε άλλο σημείο.

Πηγή: zappit.gr

Related post