Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης “αιφνιδίασε” τους Weekenders στον αέρα: “Θα παίξει στο αντίπαλο κανάλι σας, στο MEGA”

Τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή Weekenders είχε το πρωινό του Σαββάτου (26/10) ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στη διάγνωσή του με Covid τις προηγούμενες ημέρες, που τον ανάγκασε να απέχει από τις θεατρικές του υποχρεώσεις, ενώ τη θέση του πήρε εκτάκτως ο Μάνος Ιωάννου.

«Είμαι πολύ μπουκωμένος, έχω αποκτήσει πιο… ερωτική φωνή τις τελευταίες ημέρες. Την ημέρα που είχα κανονίσει γύρισμα με τον Πάτρα βγήκα θετικός στον Covid. Ευτυχώς δεν το περνάω βαριά, έχω μόνο μπούκωμα και ελάχιστα δέκατα», είπε αρχικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

«Οι παραστάσεις, εκτός από την Τετάρτη που ακυρώθηκε, συνεχίστηκαν κανονικά. Έκανε αντικατάσταση ο Μάνος Ιωάννου μέσα σε μία μέρα. Η αντικατάσταση μέσα σε μία μέρα είναι τρόμος, δεν είναι εύκολο πράγμα. Εγώ θα ξαναείμαι στην παράσταση από την Τετάρτη», επισήμανε ο ηθοποιός στον αέρα του ΑΝΤ1 για το έργο «Για Μια Ζωή».

Μάλιστα, λίγο πριν κλείσει την τηλεφωνική σύνδεση, ο Θανάσης Πάτρας ρώτησε τον Γιάννη Τσιμιτσέλη εάν πρόκειται να ξαναδούμε κάπου εν όψει των Χριστουγέννων την κινηματογραφική ταινία «Κουραμπιέδες από Χιόνι», που έχει σκηνοθετήσει ο ηθοποιός.

«Πιθανότατα θα βγει στο σινεμά για λίγες ημέρες και θα βγει σίγουρα κάποια στιγμή στο αντίπαλο κανάλι σας, στο MEGA», απάντησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης «αιφνιδιάζοντας» τους παρουσιαστές. «Δεν υπάρχουν αντίπαλοι. Σε καλές δουλειές καλό είναι να υπάρχει κόσμος όπου και να είναι», απάντησε ο Δημήτρης Πανόπουλος.

Πηγή: zappit.gr

Related post