Αμαλιάδα: Νέα εξέλιξη στην υπόθεση με τα νεκρά βρέφη (βίντεο)

Νέα εξέλιξη στην υπόθεση με τα νεκρά βρέφη στην Αμαλιάδα καθώς νέα καταγγελία έρχεται στο φως της δημοσιότητας για ένα ακόμη μωρό που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με υποξαιμία όμως ευτυχώς οι γιατροί κατάφερα να το σώσουν.

Όπως μεταδίδει ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Νίκος Γιαπρακάς η συγκεκριμένη καταγγελία έγινε από την μητέρα και τη γιαγιά του παιδιού μέσω δημοσιογραφικής εκπομπής αν και ευτυχώς τουλάχιστον στην περίπτωση αυτή, οι γιατροί κατάφεραν να σώσουν το μικρό αγγελούδι.

Το περιστατικό έγινε αρκετά χρόνια πριν όταν 24χρονη μητέρα η οποία έχει χάσει και τα δυο της παιδιά ήταν ακόμα ανήλική όταν είχε σημειωθεί το συγκεκριμένο περιστατικό και τότε πρόσεχε το συγκεκριμένο μωρό το οποίο παρουσίασε συμπτώματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου ευτυχώς οι γιατροί κατάφεραν να το κρατήσουν στη ζωή.

Πάντως αυτό το οποίο έχει ιδιαίτερη σημασία αυτή την ώρα κι αυτό το οποίο περιμένουν οι αρχές είναι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις του τελευταίου παιδιού που έχασε τη ζωή του τον περασμένο Αύγουστο του μικρού Παναγιώτη.

Αυτό το οποίο θεωρούν οι αρχές είναι ότι με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων θα ολοκληρωθεί ιατροδικαστική έκθεση προκειμένου να υπάρχει μία πλήρη εικόνα για το τι ακριβώς οδήγησε το συγκεκριμένο παιδί στο θάνατο κι από κει και πέρα θα μπορέσουν να ξετυλίξουν το κουβάρι με την συγκεκριμένη υπόθεση και για το τι έχει συμβεί και στα υπόλοιπα παιδιά.

Πηγή: ertnews.gr

Related post